Vecka 34 (33+4) - Huvudet uppåt..

Ny vecka, och endast 44 dagar kvar till BF! :) 

Har nyss kommit hem från BM besöket och allt var till det mycket bättre. :) Fortfarande väldigt mycket vätska kvar i kroppen, men absolut inte samma mängd som förra veckan och blodtrycket var där det brukar ligga. Skönt! Men istället så har våran Liten vänt sig och ligger nu med huvudet uppåt istället för neråt som h*n har gjort tills nu. Så om det är likadant vid nästa besök blir det ett vändningsförsök inbokat.. Jag hoppas självklart för allt i världen att Liten får för sig att vända tillbaka sig innan det besöket, men annars så hoppas jag på att ett vändningsförsök ska gå bra. Många tankar och lite oro som dök upp, men jag litar fullt ut på min BM och hoppas att Liten är snäll mot sin mamma och vänder tillbaka sig. Fick i tips att stå på huvudet flera gånger om dagen för att hjälpa till lite på traven, om det funkar eller inte återstår att se. ;) Skadar ju inte att försöka i alla fall!

Annars bara bra!

En promenad med grisarna väntar, men en veckas magbild till er först!Barnmorskebesök, 32+6

Har ju varit och hälsat på min snälla barnmorska idag. :) Blev lite som det blev idag, med tanke på all min vätska och att jag har gått upp så pass som jag har gjort sen i lördags så blev det extra koll på urin och en väldigt massa prat om havandeskapsförgiftning. Oron över det steg och jag har fått ett till besök inbokat redan på tisdag, skulle det inträffa att det uppkommer huvudvärk och illamående så är det direkt in på förlossning som gäller. Men annars så var allt bra med mig och Liten, hjärljuden var på 135, SF mått var på 32 cm och blodtrycket lite, lite högre än vanligt på 120/65. Så det var det, nu har jag fått stränga order av att ligga i sängläge så mycket som möjligt med benen högt upp och får inte gå alla promenader med grisarna som jag gör, utan det är vila som gäller största delen utav tiden.

Till annat!

Har nyss genomfört ännu en examination, denna gång i Etik och Livsfrågor där jag fick mig ett VG. :) Så nu är det en kurs kvar innan BF och jag hoppas så innerligt att jag hinner klart med den innan Liten vill komma. För sen är det bara inriktningen som är kvar. :)

Men att sitta här i detta finväder går absolut inte, så en sväng på altanen med benen i högläge är det som väntar.

Fin väder! :)

Med brist på att få grisarna att gå på promenad utan att lägga sig ner hundra gånger så gick vi tillbaka hem och jag och magen tog tillfället i akt att njuta av solen lite. :)