Sista natten..

Nu har jag gjort mina sista nätter för denna sommar borta i Lit. Har redan, nu idag faktiskt, varit i väg och pratat med ett annat boende och hoppas på att få börja där. Dom skulle kolla referenser och höra av sig i början på nästa vecka. Spännande! :) Så kommer med all säkerhet bli att man går och tänker och funderar hela helgen nu i väntan på svar, hoppas referensen blir bra och har gott att säga om mig så det inte är tvärtom.

Annars så är det sådär faktiskt.. Jag genomlider som det känns vissa dagar med min gallblåsa och dess stenar, andra dagar bättre, men för det mesta ont varje dag mer eller mindre. Var ju på ett läkarbesök förra veckan, där dom konstaterade svullen och inflammerad gallblåsa full med stenar.. Så jag går och väntar, som det känns, på att det ska bli så pass dåligt att det inte går att genomlida det mer så dom får ta bort den, väntar också på att min läkare ska höra av sig angående läkarbesöket, vill veta hur det stod till med mjälten också mer grundligt. Var ju två problem som dom såg på läkarbesöket och eftersom min läkare har semester ännu så får jag glatt vänta på att få ett riktigt besked. Men man har ju fött barn utan fungerande smärtlindring så det vore väl konstigt om man inte kunde genomlida detta några dagar till..!? ;)

Men annars så om man bortser från allt dåligt så är det jätte bra, kändes gruvsamt att skiljas från en sån bra arbetsgrupp i måndags för att komma till en ny igen snart.. Trivdes som fisken i vattnet att jobba natt där borta, även fast vissa nätter var lite jobbigare så var det bra och man blev bemött bra för att komma in som vikarie och bara det är ju ett plus. :) Men ska bli spännande med att prova ett nytt ställe! 
Dagarna passerar fortare än jag hinner med och vi tar till vara på varje liten sekund tillsammans! Det är ju så fruktansvärt underbart att få rå om gumman helt själv om dagarna när Henke jobbar och hon är ledig från föris. Mycket mamma och Ammelie mys! <3
Hon som faktiskt dessutom har blivit 25 månader, älskade pruppan! <3 
Dagarna försöker jag göra så mycket som möjligt för Ammelies skull, får vi inte besök eller hälsar på någon eller åker på stan så är vi ute och leker eller har målarstudio här hemma. Minst en timme eller en gång om dagen är vi ute och leker. Hon har också börjat gå med på mer och mer att åka vagn så promenaderna med hundarna går bara lättare och lättare att ta sig igenom, men det slutar alltid oftast ändån med att hon går och ska hålla Astrids koppel. :)

Men lite bilder kanske jag ska bjuda på innan en promenad med gumman och grisarna väntar. 
Såg nu att jag borde bli bättre på att uppdatera här med tanke på alla bilder, men det blir när lusten faller in som jag skriver några rader. Och då blir det ju oftast många rader, men det är ju inte kul att skriva heller om inte lusten, tiden eller orken finns så det får helt enkelt bli som det blir. Annars så följer ju de flesta av er mig på instagram redan och där uppdaterar jag ju mer eller mindre varje dag, om ni inte har mig där och vill det så heter jag marrear. :) Tänkte om ni ville hänga med i svängarna då jag inte skriver här. :)

Kärleken större än allt!!  <3
Helgen!

Helgen bjöd på en massa trevliga stunder! Passade på att mysa och vara med Ammelie på fredagen, efter alla jobbarnätter (tiden med henne blir ju drastiskt mycket mindre då) måste man bara ta igen lite tid, vi myste, drack kaffe hos en vän, lekte ute, byggde pärlplatta och kollade på film. Hon fick bestämma dagen efter hur hon ville, visst la jag mig i om frukost, lunch och vila, men resten blev på hennes villkor. :) Och det märktes så väl att hon behövde den dagen hemma endast med mamma när hon hade varit på föris så många timmar dagarna innan, en ledig dag är värt så mycket när man vet hur trött och slut hon är efter en dag på föris. Ska bli skönt att ha henne ledig hela denna vecka, hon går endast någon timma imorgon medans jag har läkarbesöket och sen så på fredagen, resten av dagarna blir vi hemma, hon och jag! <3 

Lördagen spenderades med hela familjen på förmiddagen, efter lunch så fick hjärtat göra sig iordning och packa väskan sin för att åka till momman. :) Dom hade haft det jätte mysigt och jag har en tjej som kommer hem jätte glad med målade naglar igår, underbart! <3 
Och medans hon var hos momma så passade mamman och pappan på att ha fest, trevligt och underbart folk kom och kvällen kan inte ha blivit bättre, tack alla inblandade! <3
Söndag hade vi fika för dom som inte kom på festen, tårta, kakor och krämbullar bjöds det på. Mamman fick nya springskor, blommor, lotter, snusdosor, skämtsak, halsband och örhängen. Också en väldigt lugn och trevlig dag. Vi fick också tid till att åka och fira Elias. :) Så det blev tårta två gånger om, men vad gör väl det!?
Med andra ord en helt underbar helg!
Sista natten..

.. Av dessa tre! Ska bli så skönt att få gå av och göra helg nu på morgonsidan. Just den tredje natten är fruktansvärt jobbigt och tröttsam och inte gjorde det saken bättre att jag endast sovit 5 timmar, suck! Men snart så, bara timmar kvar nu. Halva natten gjord, bara fem timmar kvar..
Sen så ska jag njuta som aldrig förr av helgen och att få tiden till min älskade dotter! Ser också fram emot, som tusan faktiskt, att få rå om vänner och nära nu i helgen med både kalas och festligheter. :) Ska bli roligt minsann, dock så är det lite tråkigt att det blev på en helg när så många inte kunde, men man kan inte alltid få till så att alla kan vara med och då blev det tråkigt nog denna gång..

Annars är det bara bra! Gruvar mig lite för ett läkarbesök som väntar till veckan, lite oroligt, men det ska nog gå bra. Fick kanske kallelsen för tidigt så jag har hunnit tänka och fundera på det för mycket, hade varit lättare med mitt kontrollbehov om den hade kunnat dyka upp bara dagen innan.. Haha! Så det kan vara!

Men, men åter till arbetet!