... Hmmm ...

Har jobbat idag också, så nu sitter jag och funderar över vilken middag det ska bli.. Dock inte ännu, men alltid bra att vara förberedd!
Jobbar igen nästa gång på fredag, så lite dagar blev det allt! :-) Sen får vi se när nästa gång blir, alltid lika spännande att vänta! ;-)

Annars bara bra! Astrids lilla öra börjar bli någorlunda bra, men inte helt. Ska sluta med öronrensningen ett tag och bara köra på kokat vatten eftersom hon fick sår när vi var och tvättade. Så det får vila lite och inte blöda lika mycket, sen börja om på samma kula igen.. Nån gång ska det väl bli bra!

Sitter just nu och pratar med L, ingen som man kan prata med så mycket om som med henne, (förutom mamma då)! Älskade vän! Hoppas att lill killen blir bättre! Många pussar från guldmor! ;-)

Sen så hade jag nog inte så mycket mer att skriva ut här! Finns lite saker som måste redas ut, lite besviken.. Men det blir nog bra till slut och blir det inte det så får det vara!

Nu åter till att vara social i telefonen! ;-)

Puss!

Svamp i örat!

Har för ett tag sen kommit hem från djursjukhuset med Astrid. Fick med oss öronrens och cortison för att få bort svampen hon har i ena örat. Är väldigt irriterat och rött, samt väldigt uppsvält. Detta ska vi göra en gång om dagen i ca en vecka framåt. Sen ett återbesök för att se så det ser bra ut, eftersom att det var så väldigt fult och irriterat så ville dom se så det läkte som det skulle..
Lilla A! Åka på allt.. Är det inte det ena så är det det andra! Menar nu när benet äntligen har läkt så hittar hon på något annat bara för att vi ska spendera så mycket som möjligt på henne! ;-)
Alltid lika roligt att komma till djursjukhuset och få det välkomnande vi får, A är mer som en kändis där och vi känner näst intill alla i personalen.. Så lite kul måste man ju få ha! Dock så tyckte dom att hon hade blivit stor sen sist, så nu börjar hon komma in i det fina stadiet i stället för det söta..

Annars bara bra, jobbar i morgon och hoppas på fler dagar. Har inte fått tag på dom två som jag har ringt sen i fredags, men får prova i morgon igen.

Nu lite kvällsfika innan en bok väntar! Så skönt att ligga och läsa innan man slutar ögonen!

Puss!