Middag hos kära mor!

Sitter just nu och smälter maten.. Klyftpotatis, biffar med lök och sallad blev det. :-)
Vi tog och gick hit idag, och det slog inte fel med vädret. Helt underbart! Jätte skönt var det och hundarna var mer än glada!
Vi gick vid tjugo i ett och kom fram klockan två. Så det tog sammanlagt en timme och tjugo minuter! :-)

Sen så måste jag berätta att våran lilla älskling C blir tre år idag!! Så grattis mammas älskling!! Tänka sig tre år.. Börjar ju bli gammal! ;-) Tänkte lägga upp lite bilder sen när han var liten och gå fram i tiden.. Det går ju så fort, kommer fortfarande ihåg han som liten och ett energiknippe utan dess like! Nu är han såå lugn och stillsam!
Mammas lill grisen!

Nu ska vi ta och spela några parti kort! :-) Sen blir det bussen hem, passa på att socilträna A. Blir ju ändå första bussturen för henne. Ska bli kul att se hur det går.. Spännande!

Puss!

Middag!

Har varit på "par middag" med våra underbara vänner idag. Blev fläskfilé gryta och ris, med sallad. Hur gott som helst! Hade det jätte trevligt och mysigt! Just nu sitter jag och tjuvlånar deras data lite snabbt. Ska snart återgå till att vara social. Blir lite kortspel och en massa prat som vanligt! :-)

Annars så är det bara bra! Ledig i helgen, så då passar vi på att hitta på lite saker. I morgon blir det att vi går (för omväxlingsskull) till kära mor på körfältet. Ska äta middag tillsammans och bara umgås! Var så länge sen..
Sen får vi se om det blir att vi tar bussen hem, är själv lite mörkrädd och hälften utav vägen består utav skog så..
Visst att vi har två hundar med oss, men jag vet att varken C eller A skulle göra något mot en främling som hoppar fram ur en buske. Mer än att bli rädd till en början, men sen vifta sönder svansarna, menar det är ju en människa!! Och hur kul är inte det!? Haha.. Det är våra "mördarhundar" det! ;-)

Men nu åter till att vara social! :-)

Ha en underbar helg!

Puss!