Uttråkad!

Sitter för tillfället på jobbet och har det väldigt lugnt.. Blir smått uttråkad utav lugna stunder, visst kan det vara skönt ibland, men att ha det lugnt i dryga 40 minuter är ingen höjdare enligt mig. Så passar på att skriva några rader för att fördriva tiden lite!

I morgon är jag ledig och det ska bli så skönt, så skönt! Passa på att göra en massa ärenden som har fått väntat tills i morgon då. Som att köpa lite vin, red bull, hälsa på vänner och kanske få mig lite kaffe med mera..
Har "lovat" S och C nu i två veckor känns det som att gå dit och dricka kaffe, prata, spela spel och kolla på deras ny tapetserade rum. Men har inte blivit av, mest pga allt jobb och att jag har varit så trött.. Så ska kanske passa på ikväll när jag ändå är ledig i morgon! :)

Annars bara bra! Längtar lite grann tills på fredag.. Då är det ju dags för personalfest hos G! :) Ska bli såå roligt! Bilder kommer att läggas upp här om ni är nyfikna! ;)

Nu kanske göra något vettigt, så tiden går lite snabbare..

Puss!

På jobbet!

Såå skönt med en lugn stund så här på eftermiddagen.. Bara att slappna av ett tag.

Hade väl inte allt för mycket att uppdatera er med, men alltid kul att skriva någon rad.. :)

Längtar som en tok tills jag får komma hem och äta mina efterlängtade Frökusar! Så gott! Dock så blir det en promenad med hundarna innan, får hoppas att vi inte blir lika blöt som igår. Kan ju hoppas att vädret vill stanna där det är nu! Tycker inte att vi behöver mer regn för tillfället..

Nu åter till jobb!

Puss!

Och där kom regnet..

Tur att man hann njuta det lilla som blev innan det skulle till att bli oväder.. Både åska, blixt och massor av regn!
Så mysigt när det åskar och blixtrar, kan sitta och mysa och titta i timtal.
Dock så var det mindre trevligt att det skulle till att börja när vi var ute och gick med hundarna, så kommer in dyblöta, men vad gör väl det.. Är ju inte gjorda utav socker! ;) Dom som var mest onöjd var nog hundarna.. I alla fall C, inte allt för nöjd med att bli blöt!

Nu ett bad, sen blir det nog sängen!


Puss!