Underbara dag!

Här njuter vi av att hela familjen är hemma och samlad. ♡ Bara lillebror kunde komma ut nu.. Men endast 14 dagar kvar, den som väntar på något gott..
Idag passade vi på att ta en heldag ute, först blev det Ristafallet för att avsluta i Tännforsen, middagen blev på Max i Åre, med oss som sällskap hade vi Gonka, Krister, Alicia och Elias. En helt underbar dag! Känns dock i kroppen efter allt gående uppför och nerför och fötterna är svälld, men det var det värt. Bjuder på en hel del bilder sen dagen. :)
 
 

Midsommarafton 🌼

Haft en underbart mysig dag som vi firade på Jamtli med goda vänner och deras barn. Dans kring stången, lek och bus, karusell åkning och så självklart fiskdamm, en och annan bukett plockad av gumman har vi också fått. ♡
Vi har även idag firat att pappan i familjen äntligen har föräldraledigt och blir hemma med oss i hela sex veckor framöver, ska bli underbart och gladast är nog Ammelie.

Vecka 38 (37+3) - Febrig..

Denna vecka började mindre bra, febrig och snorig och allmänt trött och hängig! Känns ju på att vara förkyld när man är höggravid och igår tog jag mig knappt ur sängen.. 
Annars bra, har fått slutgiltigt datum för snittet, men eftersom jag vill vara lite hemlighetsfull så håller jag på det ett tag till. ;) Skulle det mot förmodan starta av sig själv innan så har vi kommit överens om att åka in så fort jag känner minsta lilla och där och då genomgå "akutsnitt". Men nu hoppas jag inte på det hur mycket jag än skulle vilja vara klar och ha lillebror hos oss nu så vill jag gärna att han stannar tills datumet är kommet! Så håll tummarna för oss att han inte är stressad ut utan istället gör som storasyster och stannar kvar. ♡
Har även haft besök på mvc, där allt såg bra ut och vi pratade igenom allt lite mer. Svullnaden jag har konstaterades ännu en gång med den snabbt stigande vikten, men blodtrycket hade stabiliserat sig så då var vi alla nöjda. 

Men, men en liten magbild kan jag allt bjuda på! ♡ Ska i helgen försöka hinna med att göra gipsmage också, hade egentligen tänkt göra det runt samma tid som med Ammelie, men nu har det kommit så mycket annat i vägen så tiden har sprungit iväg, men i helgen borde det inte vara några problem att hinna med. :)