Snart helg..

.. Och imorgon ska denna mamman ut och svira! 👌🥂 Ska med några vänner på en "AW" och sen vet man aldrig vart kvällen slutar.. Ska iaf bli riktigt roligt och jag är taggad till tusen!


Veckan som varit har varit väldigt bra, fint väder, två springturer, hälsat på hos vänner och gjort besök på stan. Så inget negativt här inte om man inte räknar med den bristande sömnen.. Men det behöver vi inte gå in på nu när vi varit inne på det så många gånger förr. En vacker dag kommer jag sakna denna tid och jag intalar mig det varje kväll och natt för att det ska bli lite lättare att gå och vara som en zombie, för jag vet så väl att man saknar denna tid hur lite sömn man än får! 

En bra vecka som förhoppningsvis även får ett bra slut med vänner och familj, AW, Jamtli och Hammerdal står på schemat.

Ännu ett logepedbesök för gumman

Och det gick hur bra som helst! Hon är otrolig denna lilla tjej! ♡ Logopeden tyckte verkligen att det är skillnad sen bara förra besöket och hon sa även att hon lär sig och utvecklas fort. Alltid skönt att höra! Så nästa gång är sista gången på denna intensivgång, sen blir det självklart att öva och öva även hemma vid och på föris, men just logepedbesöken blir vilande ett tag så allt ska sjunka in för henne. Vi har ju jätte mycket material och övningar, det svåra just nu är att få till att göra dom och att hon vill, allt ska vara lek och det är svårt när hon själv inte har lust eller vill, men lite varje dag får vi till och det är huvudsaken. Och tydligen så funkar det ju. :)


Efter det besöket tog vi och gick en långpromenad i det underbara vädret, synd bara på blåsten. Men solen värmde och det är alltid lika skönt med frisk luft!
Har även innan logopeden hängt med fina C på stan för att kolla ut kläder tills fredagens kalas, men efter alla affärer vi kunde hitta kommer jag hem med endast ny bh och lite trosor, inte vad jag åkte ner för, men sällskapet var trevligt och det var skönt att komma från hemmet en stund.

Bjuden på gomiddag :)

Var egentligen bara meningen att jag skulle dit på en kopp kaffe och lite socialt umgänge samt lek och bus för barnen, men för att få ut så mycket som möjligt av tiden så blev vi även bjuden på tacos, så skönt att slippa stå för middagen själv för en dag och att det var gott är ju bara ett plus, så tack ännu en gång fina ni! Väl där hann jag även prata av mig med någon som förstår och barnen lekte på bra i några timmar, en riktig win win situation. Så hade två stycken som somnade ovaggat ikväll och jag själv har det lite svårare med den biten just för tillfället då det blivit mycket kaffe idag då Melker gärna lever om hela nätterna igenom och natten till idag var inget undantag.. Men, men.. Snart sover nog denna mamma också ska ni se!