Julen!

Haft en alldeles underbar jul med familjen. ♡ Även tomten hittade till oss och att få se glädjen, förväntan och lyckan hos Ammelie gör allt. ♡ God mat, klappar, nära och kära gör allt!Vecka 12 (11+1)

Äntligen! Snart en milstolpe klar, vill komma till slutet av denna vecka för att ha uppnått det helt och hållet. Men riktigt skönt att kommit så här pass långt iaf! 

Här hemma trodde jag verkligen inte på någon vit jul, men nu när man tittar ut så snöar det och backen har redan blivit lite vit igen, hurra för det! Hoppas bara att det fortsätter och stannar kvar tills efter jul. 
Vi har bakat klart allt som ska bakas och planerat allt som ska inhandlas imorgon, mat och de sista julklapparna till Henke, mamma och Sandra. Även en tomte är bokad och klar. :) Underbara julafton nu är det bara du som saknas! ♡ Ammelie är alldels till sig och har väldigt svårt att sova om nätterna, nog mycket som pågår där i hennes tankar. Hoppas man lever upp till hennes förväntningar bara. ♡ Älskade fisungen, hon som gör julen till en sådan underbar jul att gå igenom, vad vore jag utan henne!?

Vecka 11 (10+3)

Och en vecka kvar till julafton!! ♡ Underbart!

Här är det mesta bra, illamåendet håller i sig tyvärr, men mindre kräkningar och det är ju positivt! Magen har börjat svullna rejält på kvällarna, mysigt även fast det mesta säkerligen bara är tarmarna. Längtar till dagen då den även finns där även på morgonen. ♡ 
Råkade ut för en rejäl vurpa igår också och landade direkt på magen så var tvungen att åka in för att kolla upp bebis, den mådde tur nog väldigt bra där inne, men jag själv råkade ut för en spricka i ena revbenet. Så lär nog ha ont ett tag framöver, och det gör då jävligt ont också.. Men, men, bebis mår bra och då mår jag lite bättre också och kan lätt stå ut med det onda!

Annars under veckan och helgen som varit har vi under tiden som vi varit lediga klätt granen och lussat hos momma. Vi har även gett oss in på att ta ett julkort i år med.. :) Tänkte ju anlita fotograf, men nu fanns inte tiden över, jag och H jobbar ju över varann, när han är ledig jobbar ju jag.. Så fick göra det bästa av situationen!