Semester!!

Nu när mamma och pappa hade några dagar ledigt tillsammans och samtidigt dessutom tog vi tag i saken och gjorde en riktig semester av det hela och inte vilken semester som helst utan en tripp till faster Bine, Rickard, Jonathan och Andreas borta i Fornåsa, (Motala) och när vi ändå hade åkt den långa biten, ca 70 mil så kunde vi inte skippa saken att besöka Kolmårdens djurpark heller. Så underbart och mamman njöt nog minst lika mycket som det älskade barnet gjorde! :) 
 
Hon var hur duktig som helst hela vägen dit och hela vägen hem, inte det minsta gnäll eller ledsna miner, hon sov där när hon brukar sova lunch i vanliga fall, sen så satt vi och sjöng eller kollade på film resterande tid. Tog också ett gäng bensträckare, bland annat hos Angelica och Henrik borta i Orsa, mamman fick mysa med bebis och Ammelie fick leka med Casper. Kan inte ha blivit en bättre benstäckare!
 
Besöket på Kolmården klår allt, det var underbart väder hela dagen och alla djur var framme förutom vildhundarna så vi fick se alla. Vi kollade också på delfinshowen och vildfågelshowen, mäktiga båda två, men just delfinshowen kommer ligga långt in i mammas hjärta, så underbart!! En vacker dag bara måste jag själv simma med delfiner, vilken upplevelse det skulle vara, det är en sådan där sak som jag ska göra innan jag lämnar detta liv!
Det roligaste för barnet var nog Bamses värld, där hon fick krama både Bamse själv, men också vargen om hon hade vågat, han fick endast en liten vink och ett hej, men det är ju rätt, han är ju inte så snäll ändån..;) Men det var nog roligast för henne, det fanns ju så mycket att leka med där, både lekställningar men också rutchkanor och att få gå in och klappa getterna då förståss, och få se riktiga elefanter och björnar, aporna däremot var lite sådär, gorillorna gick jätte bra, men dom små som fanns i tropikhuset var inte alls en höjdare, men det kan ha varit för att dom var lös och kunde komma väldigt nära en. 
Så den långa vägen dit var så värt det och jag skulle lätt göra om det nästa år igen! :)
 
Hade med andra ord en helt underbar semester, det går nog att skriva en massa mer, men jag låter bilderna få tala för sig själv!