Nu vet jag datum för spraystart! :D

Har pratat med dr J och blev i alla fall lite klokare, men längtar desto mer i stället då! ;)

Har tid hos han den 19 september för att göra planen och räkna ut medicinering samt få recept på allt. Men vi har i alla fall satt ett preliminärt datum för spraystart den 21 september och han tyckte att långa metoden lät bäst för tillfället, och eftersom jag litar på han så hoppas jag att det ger bra resultat. :)
Tänkte mest på inlägget där ni kommenterade att ni hade bäst erfarenheter av korta metoden, men kanske är inviduellt.. Hoppas i alla fall på det!

Och eftersom vi inte har gjort allt det här innan hos han så måste vi ta om alla blodprover eftersom det var ett år sen sist vi tog dom. Så bara att vänta på remiss och sen ta sig iväg för att göra det på sjukhuset. :)

Så kära läsare, nu är vi snart på gång på riktigt! :D Wonderful! Bästa dagen än så länge på detta år! Kan inte bli bättre!

Nu ska jag fortsätta att njuta av denna kväll och drömma mig bort ett tag! ;)

Äntligen!!

Har nu fått tag på dr Js sekreterare! :) Kunde inte ha blivit mer passande..

Nu väntar jag bara på att själva J ska ringa upp mig för att prata om hur vi ska göra och när man kan börja med allt, kanske boka in en tid. Han skulle i alla fall ringa upp i eftermiddag efter alla hans bokade besök, så kommer att bli en lång väntan och telefonen kommer alltid att vara nära till hands, för detta är ju inget man vill missa!

Så på återseende!

Nytt försök i morgon..

Suck! Inget svar varken hos dr J eller dr S..

Så blir till att göra ett nytt bättre försök i morgon, och i morgon måste jag verkligen få tag på dr J eftersom han inte har mer telefontider förna nästa vecka, skulle vara riktigt segt att vänta ännu en vecka för att få prata med han. Och mailet vi skickade förra veckan gjorde inte saken snabbare/bättre alls, inget svar därifrån heller.. :(

Så nu ska jag fortsätta att sura ett tag till innan sambon kommer hem..