Första diplomet ♡

Idag när vi hämtade finaste på föris så låg där på hyllan hennes absolut första diplom.


Så gulligt!! ♡

Sen så har vi hunnit med att skrämma både Castro och Astrid här hemma, någon var väldigt nöjd över sin valda outfit och sprang glatt runt här hemma och "spökade". :)
Imorgon hade jag tänkt att vi ska åka runt till nära och kära så hon får spöka lite mer och självklart kanske få en och annan godisbit. :)
Sen har jag jobbat hela kvällen lång, tråkigt.. Men det gick bra. Samma väntar imorgon så blir upp tidigt för att hinna med det jag vill. :)
Nu ska jag slå ner mig i soffan och känna lugnet en stund innan jag går upp och gör denna underbara sällskap! ♡


Jobb helg..

.. Och lika glad är jag för det, iaf lite. Eller så försöker jag intala mig att jag är glad.. ;)

Hade en ledig dag denna vecka och det var idag och den tog slut lika fort som den började kändes det som.. Trist! Men hade myspruppan hemma från föris så har fått jätte mycket kvalitetstid med henne iaf, sen har jag även hunnit med att åka ner och ta ännu fler prover, snälla mamma var med och lekte med Ammelie medans. Hann också med ett besök på pop där både skaljacka och skalbyxor inhandlades till nästa år, hela 50% rabatt och då kan man bara inte motstå! Inte ens världens bästa momma kunde motstå.. ;)


Annars är det bara bra! Har fått remiss till kirurgen nu, nervöst! Som tur är så var det en månads kötid.. Så kan gå och gruva mig en hel månad innan något händer.. Kändes skönt för tillfället! 
Annars har vi nog inte hunnit med mycket alls förutom jobb och föris och allt det vardagliga. 
Jo, vi är helt klar med lill gummans julklappar och några av syskonbarnens, sen är jag klar med Henke också. Skönt att vara ute i god tid när jag annars är den som brukar vara sist ute.. Nu är det bara att få till Ammelies adventskalender, där det blir ett litet paket varje dag fram till jul. Ska bli kul att pyssla med. :)

Men, men.. Kanske gå upp och lägga sig! Ammelie ska ju vara utklädd imorgon när vi går till föris, hon har redan valt ut vad hon ska ha på sig och kanske inte det bäst passande, men självklart måste hon få bestämma själv vad hon vill klä ut sig till. <3 Bild på det kommer imorgon. :)

Helgen..

.. Som försvann väldigt snabbt, redan söndag och tillbaka till arbetet imorgon, hade gärna haft en dag till ledigt, men som tur är så är det ju trivsamt att jobba också, så det går ingen nöd på mig! ;) Bara detta att det är så skönt att inte behöva göra en massa måsten utan bara ta dagen som den kommer och hinna träffa lite folk, det hinns ju oftast inte alls med under veckorna tråkigt nog!
Men, men.. Helgen bjöd på en massa mys i vanlig ordning, Ammelie har blivit mycket bättre och det har även under dessa dagar blivit lättare och lättare att få henne att inhalera. Duktiga tjejen min! <3
I fredags så var jag ut med fasters stora tjej som fyllt 18, firade henne och tog med henne på en krogenrunda och jag vill lova er att jag kände mig gammal ;) men självklart ska hon firas! <3 Hade riktigt roligt och det kommer säkerligen att göras om. 
Lördagen var det hemmamys och så åkte vi och hälsade på hos kära bror och svägerskan, alltid lika trevligt och Ammelie och Liam kan ju detta med att leka energin ur varandra. ;) Och idag så har vi haft finaste syster på besök och sen kusin Emelie och Julia nu på em/kväll. :) 

Nu sitter jag för tillfället i soffan, ska strax bege mig uppåt för att sluta ögonen. Imorgon väntar som sagt jobb, men också ett samtal till ett kanske nytt blivande jobb. :) Spännande! Dock så är frågan om min magkänsla är att lita på denna gång?! Eller om man ska tordas gå emot den för en gång skull?! Skulle ju absolut vara roligt att prova på något helt nytt för mig.. Återstår helt enkelt att se, tur det finns valmöjligheter som undersköterska.. :)