Uppdatering!!

Kom på att jag kanske skulle uppdatera er lite om hur vi ligger till efter inseminationen!
Är i alla fall inte som det var förra gången vi åkte upp. Om man ska gemföra med då så tror jag att jag redan hade fått bruna flytningar och det finns det inte en stymmelse utav ännu. Peppar, peppar!!
Är på dag 29 nu och dag 12 efter insemination..
Så nu hoppas vi att det vill hålla i sig och inte hända något som exempelvis att mens skulle dyka upp...
Har idag i alla fall haft molande värk i magen till och från, vet dock inte alls vad det beror på så ska inte säga att det är positivt eller negativt. Får helt enkelt vänta och se!
Ska göra som Ivf kliniken bad oss göra denna gång, och inte testa förens en vecka efter beräknad mens.. Får se om man orkar stå ut så länge eller om det blir ett tjuvtest. Men ska i alla fall försöka..
Nu väntar middagen! En liten uppdatering blev det ju i alla fall! :-)
Puss!

Det gick ju bra!

Var ju som sagt hundvakt åt brors hund S igår. Gick jätte bra! Dom busade kanske dom fem första minuterna, och sen var det mest lugnt hela tiden. Visst så blev det bus när vi kom in från promenaderna också, men det är ju sånt man kan leva med. Jätte skönt att dom kan vara lugna i varandras närvaro, så att det inte bara är bus hela tiden..
Det var ju meningen att hon skulle sova hos oss också, men när H skulle fara iväg för att hämta dom på natten så ville bror att han skulle ta med sig S. Saknaden var väl för stor.. ;-)

S, C och A kom förbi en sväng i går eftermiddag och drack några koppar kaffe också! :-) Alltid lika trevligt!

Annars bra! Sitter just för tillfället på jobbet. Är så himla lugnt, och det gäller att passa på att ta vara på den tiden, för rätt som det är så blir det hur mycket som helst i stället.

Nu blir det snart kaffe! Hoppas på att få bli lite piggare, lika trött som igår är jag...

Puss!

Så trött, så trött!

Hur ska denna dag sluta..?! Uppe klockan sex i morse för att sen gå iväg på jobbet, vanligtvis brukar jag piggna till rejält när jag väl tagit mig ut, men inte denna dag.. Var länge sen jag var så här trött en morgon.
Vet inte hur många gånger jag har gäspat redan på dessa fyra timmar.. Men, men får kanske vila en sväng innan vi ska iväg för att hämta S. Vore i alla fall skönt, men kommer säkerligen att hitta en massa saker att göra istället, så kommer säkerligen bli så att det blir en tidig kväll istället...

Just nu är det riktigt lugnt på jobbet.. Ingen stress alls. Så skönt att jobba helg! Slipper allt som har med duschar att göra och bara det gör mycket.. Finns mycket mer tid att sitta och prata med vårdtagarna då och göra sånt som man annars inte har tid med.

Annars bara bra om man skippar tröttheten så...

Nu kaffe!! :-) Får se om man kanske blir lite piggare utav det... Vore ju nåt!

Puss!