Julstämningen börjar infinna sig!

Har pyntat klart överallt, slagit in alla julklappar, fixat med gummans paketkalender och snön ligger på backen, kan inte annat säga än att den underbara julkänslan äntligen infinner sig! Underbara årstid!

Nu är det bara allt bak kvar, glutenfria pepparkakor, glutenfria lussebullar och så lite rullrån och egen gjorda kexchoklad som fattas. Och självklart har vi allt kvar inför julafton, men det kommer, där är vi inte ännu.. ;)
Har även funderingar på att låta en fotograf ta julkorten i år, allt för att slippa ta själv med två hundar och en treåring som har svårt att sitta still och kanske möjligtvis få fram tre bra kort av 300 knäppta.. Skulle vara skönt att få någon annan att göra det jobbet i år!

Annars är det bra. Dagarna sniglar sig fram om man ska se till att jag vill komma förbi denna tid av graviditeten och vecka 12 känns så långt borta när jag knappt tar mig upp ur sängen på morgnarna för illamåendet alltid är där.. 
Har mycket växtvärk och minns inte alls att det kunde göra så här ont, men samtidigt känns det bra att allt finns där även om det är jobbigt så känns det positivt att allt finns kvar, då känner man ju att det händer något där inne. ♡

3 årig dopdag ❤

Idag för tre år sen döptes denna underbara tjej, tiden verkligen springer iväg och jag minns dagen med stark kärlek! Dagen då vi äntligen fick vara dom två som stod framme i kyrkan och döpte våran underbara dotter, magisk dag! ♡


Vi har även hunnit med bland annat föräldrafika och tipspromenad på föris idag. :) Riktigt trevligt och roligt att få se bilder sen deras dagar där, alltid kul att få se vad dom gör om dagarna. 

Vecka 8 (7+0)

Ny vecka och närmare veckan jag längtar efter! Vecka tolv får gärna komma fortare än kvickt, brukar inte vara den som klagar eller gnäller, men just nu gör inte graviditeten annat än tar musten ur mig! Illamåendet är grönjävligt och tröttheten på det gör att man inte gör många knop alls om dagarna.. Men det blir ju bättre, bara att stå ut och ha i tanken precis hela tiden att det är ju för något underbart jag går igenom detta. ♡
Men även fast illamåendet och tröttheten ligger där och knager varje sekund så fortsätter ju det vardagliga med jobb, föris, städning och promenader med grisarna. Och just promenaderna är jag glad över nu, dom gör illamåendet lite lättare att genomlida just vid promenadtillfället, hade jag kunnat hade jag varit ute på promenad precis hela dagarna.. Men det finns ju annat att göra också.

Annars är det bara bra! Har börjat julpyntat lite smått och kan inte längta mer till den 1 december då allt det mysiga och magiska kommer. Underbara december! ☆ Ammelie längtar minst lika mycket som mamman och säger varje dag att julen snart kommer till henne och med det även den berömda jultomten.