Första lämningen!

Idag var vi där, dagen jag så länge fruktat! Dagen då vi skulle lämna henne för första gången helt själv på föris.. Endast fröknarna som trygg punkt! Som tur är kan jag med glädje säga att det gick så mycket bättre än jag hade kunnat tro, hon hade knappt tid till att vinka och säga hejdå till oss för leken var så mycket roligare och intressantare just då. Och det var så skönt att kunna gå därifrån utan att känna den jobbiga känslan som hade kunnat infinna sig! Att det gick så bra, så jäkla skönt för ett oroligt mammahjärta! Stod till och med och "spionerade" ett tag på håll bara för att se, och hon lekte på som att det inte var något nytt med alla sina nya kompisar. 
Nu när vi hämtade henne så kommer hon springandes mot våra famnar, kärleken! <3 En glad, men väldigt trött tjej följde utan problem med oss hem. :) Hoppas så innerligt att morgondagen vill gå minst lika bra! Jag vet ju så väl att dagen då hon kommer att bli ledsen när vi går kommer att komma den också, men så länge som man inte behöver vara med om den dagen tänker jag njuta fullt ut av det underbara att kunna gå därifrån med en glad tjej som stannar kvar. Att det skulle gå så här bra hade jag aldrig trott, men ack så skönt! 
Det hade gått jätte bra även tiden när vi var hemma, hon hade som inte tiden till att tänka på att vi inte var kvar, till och med att äta lunch hade gått jätte bra. :)

Just för tillfället vilar den utslagna prinsessan och mamman tänkte passa på att ta tag i studierna. 

Grimaslisan!

Här är sjuklingen betydligt piggare och vi är redo för en dag på föris imorgon! :) Ingen feber alls idag, hon hade igår innan vi gick och la oss och inatt så vi stannade hemma idag med, men eftersom den är borta idag så fortsätter vi inskolningen imorgon. :) Härligt! Tror nog att hon längtar lite, har ju sagt nu några dagar att så fort hon är frisk så ska vi på föris och leka med alla barnen igen, så fort man säger den meningen så skiner hon upp som en sol och säger glatt "jaaaa". :) Skönt för mammahjärtat! 

Annars så har det inte hänt så mycket. Varit hemma, försökt kurera gumman, pluggat, städat, sprungit och allt annat vardagligt. 

Kan bjuda på några bilder på grimaslisan också. 
Sjukling..

Blev hemma från föris idag, tråkigt nog.. Har varit en dålig natt med lite sömn så man kan väl egentligen säga att jag redan visste innan jag hade vaknat till liv i morse att något inte stod rätt till. Och det visade sig ju att lilla gumman hade 38,7 i feber så blev till att ringa och säga att vi inte kom på föris idag. 

Just nu sitter vi i soffan där vi har suttit mest hela morgonen, inte många knop här inte! :( Inte ens gröten ville hon ha imorse, men eftersom man är sjuk så fick man faktiskt välling till frukost. 
 istället, huvudsaken är ju att hon får nåt i sig. 

Annars så har det varit en lugn helg, jag jobbade ju i fredags natt, eller rättare sagt gick intro på det nya stället. Gick hur bra som helst och jag tror verkligen att jag skulle kunna trivas, men vill ha någon fler intro natt innan jag kan börja gå själv, var väldigt mycket att ta in! Så får se hur allt kommer att sluta. :) 

Men en promenad med hundarna innan lunchen väntar. Sen kan man bara hoppas på att gumman blir piggare under dagen! <3