Så sent...

Nyss hemkommen från våra nya grannar och kvälls promenaden med hundarna! Hjälpt dom att flytta hela dagen och kvällen/natten. Känns som att det här kommer att bli hur bra som helst!
Men tänkte bara om någon sekund ta och lägga mig, ska upp i tid i morgon bitti igen för att fortsätta.

Sen så måste jag bara få berätta att H har fått nytt jobb igen och börjar på måndag. Känns riktigt skönt..
Och tror att det kommer att bli bra, ett dags jobb för en gångs skull, och han kan tjäna en massa pengar där! Så jag är glad! ;-)

Måste bara få visa en sak innan sängen väntar.
Var ju och tog gratis kort hos Gladatassen som var på travet. Och blev riktigt nöjd med hur korten blev, så stilig våran lilla kille. :-)
Så här blev dom...


Så nu ska vi ta och beställa lite förstorningar! Och byta ut tavlorna i vardagsrummet. Eftersom vi inte har några barn att pryda våra väggar med så får han bli den som gör det i stället. Han är ju ändå som våran lilla bebis...

Men nu väntar sängen! Så God Natt på er!

Bilder på tapeterna...

Nu så har främmandet åkt och jag passar på att sitta här vid datan och lägga upp bilderna medans H är och gör lite saker.
Så vad tycker ni?


         

Färdig med tapetseringen!

Det tog sin lilla tid det där... Fan vad less jag var på slutet och vilka skit tapeter det var jag hade köpt. Och ändå är dom köpta på Fresks. Gick sönder av minsta lilla... Så blev precis så det räckte till alla våder.
Men blev i alla fall ganska nöjd med resultatet, men känner jag mig själv så lär det bli omgjort en vacker dag. ;-) Måste nog vänja mig lite till innan jag verkligen älskar dom! Älskade dom verkligen när jag såg dom och var tvungen att köpa dom vid det tillfället, men blev en helt annan sak nu när dom satt uppe.. Hmm...

Annars så är det bara bra här, har svärmor och svärfar på besök nu så ska ta och vara lite social. Lägger upp bilder på hallen sen så får ni se hur det blev! :-) Ganska duktiga är vi ju ändå...


Puss