Påsken

Haft en alldeles underbar påsk med en massa mys, påhälsande av påskharen, godis, träffande av familj och släkt, pimpling och grillning, helt enkelt alldels underbar och som den ska vara. Tror vi ätit hemma en dag under hela denna helg, de andra dagarna har vi varit och ätit och myst hos familj och släkt. Ammelie har fått påskägg så det räcker och blir över, av både momman, morfar och av oss. Av oss fick hon batman strumpor, leksaksbilbil, liten pysselbok och smålego i form av bil och dumper, godis fick hon så det räckte och blev över ändå på annat håll. Kan även tycka att vi hade tur med vädret, så där härligt med lite regn inblandat, precis som det ska vara. 
Lillebror har levt rövare där inne i magen och jag älskar att känslan är där precis hela tiden att man aldrig behöver känna sig ensam, inte ens på promenaderna med hundarna, alltid ger han ifrån sig en spark och visar att han är närvarande. ♡ Älskade lillebror som vi längtar efter dig! Jag däremot har fått känna på både svanskota och rygg denna helg, känns att jag kanske gjort mer än jag skulle och hade jag tänkt efter så skulle jag nog ha sluppit joggingen helt och hållet med allt annat som varit, men men det är påsk en gång per år och det onda ger ju med sig lite grann iaf inom någon dag. 
Men lite bilder kan jag allt bjuda på innan jag stänger ner.

Mvc besök och påskgumma ♡

Idag var det mvc besök inbokat, jobbade ju som sagt även inatt så blev ingen sömn innan vi var tvungen att vara iväg. Väl där såg allt jätte bra ut, lilleman har det bra där inne, hjärtljud låg på 130 och järnvärdet var väldigt bra. Så glad över att jag tagit bort mjälten, sen den försvann har jag stadigt legat på 140 i järnvärde, innan var jag glad om jag kom upp till 110 gravid eller ej. Lämnade även två rör blod för forskningssyfte.
Pratade även om den kommande förlossningen, jobbigt, men det måstes ju.. Lillebror ska ju ut på ett eller annat sätt. Har fått remiss skickad till läkare och Freja Bm, där vi kommer att gå igenom förra förlossningen ännu en gång samt hitta alternativ för kommande förlossning. Hon förstår min rädsla fullt ut och sa ännu en gång att ingen kan tvinga mig att föda vaginalt, skönt helt klart, men jag skulle samtidigt vilja övervinna denna rädsla! Men vi får helt enkelt se vart vi slutar, vi inväntar tid till Freja Bm innan vi fortsätter detta. 
Pratade även om min väldigt onda svanskota och hon sa att med största sannolikhet fick den sig en törn under förra förlossningen och att lillebror nu ligger så pass att det trycker på och därför gör så ont vad jag än gör, så detta är nog mest bara att stå ut med, men vad gör väl lite smärta i svanskotan när jag väntar den efterlängtade lillebroren!? ♡

Lilla gumman här hemma blev skickad som en påskgumma, enligt henne själv ett påskägg, till påskmys på föris imorse, kommer hem glad och nöjd över dagen och har med sig sin första pyssel påskgubbe hem, så fin. ♡
I helgen väntar en massa påskmys, både hemma, hos momman och mest troligt en sväng till min moster i deras stuga. Ska bli så underbart mysigt! Ska även imorgon gömma tre stycken ägg som påskharen gömt undan så Ammelies får leta sig fram till dom och godsakerna med lego och batman strumpor som innehåll. 
Skulle även hunnit med två joggingturer i helgen, men med allt detta inbokat så blir det knivigt, skulle ju ha gjort en sväng idag, men med den bristande sömnen så fanns absolut inte orken så då får helgen lida.. 

Nu mys med gubben i hemmet, film och godis.
Glad påsk till er alla, hoppas ni får en underbar helg med massa mys! ♡