Uppdraget klart!

Har precis fått mitt senaste uppdrag rättat, blev ett B denna gång. :) Så nu tycker jag att jag är värd till en kväll i soffan med tända ljus och bara få vara innan sängen väntar. Imorgon är det ju firande av bästa gudmodern som står på schemat och med det utgång kanske. Ska bli riktigt roligt! :)

Så nu när detta uppdraget blev klart så är det bara sista uppdraget och provet kvar plus det muntliga, sen så är jag faktiskt helt klar!! Då är jag uskan Marielle! :D Visserligen så läser jag två kurser till bland annat teckenspråk för hörande också, men själva omvårdnadsprogrammet är jag då klar med, härligt!!

Men soffan skriker efter mig ;) trevlig kväll på er. :)

Fingerfärg :)

Idag så passade vi på att ta fram fingerfärgerna igen, alltid lika roligt med allt klet. :) (dock så hade jag gärna sluppit städandet efteråt;) Men vi fick till både hand och fotavtryck plus en och annan teckning. :) Dock så skulle jag vilja påstå att den mesta färgen blev på golvet, i trappen, på skåp i köket och sist men inte minst hela Ammelie och mamman. Haha! Men vad gör man inte för dom små? Menar, jag hade nog minst lika roligt under tiden!


Underbara gudmodern!

Har haft underbara gudmor här från sex tiden, vi har hunnit springa 5km, myst, skrattat och pratat! Alltid lika trevligt! <3

Tur det ena sällskapet är socialare än den andre. ;)


Dagen har för övrigt varit lugn, Ammelie fick sova lunch ute på altan idag i dom milda graderna, hon vaknar som så mycket mer utvilad såna dagar, sen så blev det bus och lek och mamman passade på att städa nervåningen innan maten var färdig att ätas.
Nu ska jag fortsätta att vara social den lilla stund gudmor är kvar, sen blir det en stund med pluggning innan sängen väntar, imorgon ska det vara inlämnat..

Nån bild sen dagen bjuder jag också på!