Flyttkaos!

Här hemma händer det mycket, har nu flyttat och bor helt plötsligt i en femma, alltså två helt nya rum som fick bli lekrum och gästrum. 
Flytten gick bra och jag är oerhört tacksam för all hjälp vi fick! ♡ Jag däremot är helt slut i kroppen och gjorde nog en aning mer än jag borde gjort, inte lätt att vara höggravid och flytta ska jag säga er.. Men det har som sagt gått bra, nu är det bara resten kvar i att få till ett personligt hem med tapetsering och tavlor/kort. Och som det känns nu är allt långt borta, har ingen ork och vädret är ju helt underbart så man vill ju inte vara inne om dagarna.. Det viktigaste, Ammelies sovrum och lekrum är ju färdiga så lite nöjd kan man kanske vara, resten får komma när energin finns där. :) 

Annars är det bara bra. Hinner ju inte med så mycket känns det som och veckan som varit har rusat iväg.. Vi njuter iaf av vädret, iaf den minsta och äldsta av oss, jag tycker att det kan vara lite svalare så jag slipper svälla så förbannat, men ska kanske inte klaga heller när värmen väl är här.. 5 kilo har jag gått upp i enbart vätska dom här senaste dagarna så det är tungt för tillfället, magen har även den vuxit till rejält och nu har det börjat bli svårt att böja sig ner för att hämta upp en tappad sak från golvet.. Men jag försöker att intala mig att allt snart är förbi och att jag faktiskt då kommer sakna denna tid, men det är svårt när man knappt tar sig fram...
I helgen väntar iaf studenten till min kusin och tid tillsammans med pappan i familjen som är ledig och dessutom fyller år.