Flyttkaos!

Här hemma händer det mycket, har nu flyttat och bor helt plötsligt i en femma, alltså två helt nya rum som fick bli lekrum och gästrum. 
Flytten gick bra och jag är oerhört tacksam för all hjälp vi fick! ♡ Jag däremot är helt slut i kroppen och gjorde nog en aning mer än jag borde gjort, inte lätt att vara höggravid och flytta ska jag säga er.. Men det har som sagt gått bra, nu är det bara resten kvar i att få till ett personligt hem med tapetsering och tavlor/kort. Och som det känns nu är allt långt borta, har ingen ork och vädret är ju helt underbart så man vill ju inte vara inne om dagarna.. Det viktigaste, Ammelies sovrum och lekrum är ju färdiga så lite nöjd kan man kanske vara, resten får komma när energin finns där. :) 

Annars är det bara bra. Hinner ju inte med så mycket känns det som och veckan som varit har rusat iväg.. Vi njuter iaf av vädret, iaf den minsta och äldsta av oss, jag tycker att det kan vara lite svalare så jag slipper svälla så förbannat, men ska kanske inte klaga heller när värmen väl är här.. 5 kilo har jag gått upp i enbart vätska dom här senaste dagarna så det är tungt för tillfället, magen har även den vuxit till rejält och nu har det börjat bli svårt att böja sig ner för att hämta upp en tappad sak från golvet.. Men jag försöker att intala mig att allt snart är förbi och att jag faktiskt då kommer sakna denna tid, men det är svårt när man knappt tar sig fram...
I helgen väntar iaf studenten till min kusin och tid tillsammans med pappan i familjen som är ledig och dessutom fyller år. 


Vecka 34 (33+2) - Tiden går..

Ännu en ny vecka och endast några veckor kvar, om han tänkt komma på bf så är det ju endast 46 dagar kvar! Kollade även och såg att jag glömt uppdatera förra veckan med magbild, men det kommer nu istället.
Har fullt upp med flytten och allt packande så det mesta andra blir tråkigt nog åsidosatt.. Men nu är det bara två dagar kvar så flyttar vi och man kan äntligen göra iordning allt och slappna av den sista tiden som är kvar. Ska bli så roligt att få börja boa och ta fram alla lillebrors blivande saker, även att få tvätta upp och vika in de söta små kläderna. Tror det blir bra förberedelse även för Ammelie när vi tar fram och ställer iordning säng och skötbord. Har även här i dagarna beställt babynest, så nu är allt beställt eller köpt till lillebror, saknar dock ett babygym, men det är ju inget brådskande så det väntar vi med så länge. 

Annars är allt bara bra. Dagarna går som sagt åt till packande, städande och rensning. Har kanske inte berättat heller att jag gjorde min sista natt i början av maj för att gå på graviditetspenning, just nu kan jag inte säga annat än att det är skönt, mycket kanske för allt med flytten, men känner att kroppen börjar säga ifrån mer än jag vill och då är det skönt att veta att man inte är på ett jobb där man måste använda kroppen. Samlat på mig en massa vätska nu de senaste dagarna och det känns både i händer och fötter.. Hade även besök hos Bm o början av veckan, allt såg bra ut, dock svårt för att hitta hjärtljuden även denna gång så jag är nöjd över att jag kände han precis innan vi klev in, annars hade oron kunnat bli hög, men som tur var efter en stunds letande hittade hon de ljuva hjärtljuden. ♡

Men, lite sömn innan morgondagen väntar och även då besiktning av lägenhet. Godnatt fina ni!
Sjukstuga..

Här hemma har vi en förkylning som går, jag har haft feber hela dagen och hosta inatt, grymt jobbigt med hosta och stormage faktiskt.. Så lite sömn, faktiskt mindre än det vanligtvis blir.
Men för att få tiden att gå och närma sig läggdags passade vi på att vara ute och Ammelie fick göra av sig med lite energi, fick riktigt behagligt väder efter lunch faktiskt. 
Så blir väldigt lugnt i helgen och packningen av allt får vänta tills iaf febern har lagt sig.
Stressen blir ju dock inte mindre av att vi flyttar om precis en vecka, kunde ju ha kommit lite senare denna förkylning kan man tycka.. Men, men inget att göra åt!