Gott Nytt År!!

Ville bara önska er alla underbara läsare ett gott nytt år!!
Vårat nya år firar vi in hos Malin och Marcus med vänner, mat, lekar och självklart en massa alkohol! :)

Första dagen på denna månads helvete!

Skulle lättsamt sova igenom dessa fem/sex dagar om det gick..
Men ser det lite positivt denna gång i alla fall, vem vet kan ju vara sista mensen på väldigt länge! Hoppas går ju alltid! :) Skulle om inte annat vara väldigt skönt att få slippa det ett tag..
Värken är betydligt lindrigare än förra månadens värk, men den finns ju som sagt där i alla fall och gör riktigt ont! Inte konstigt att man blir på dåligt humör! ;)
Är i alla fall riktigt glad över förra månadens kommentar som sa åt mig att testa dom gröna ob, att jag inte har tänkt på det innan!? Nu behöver jag inte springa som en tok på toa på jobbet utan det räckte med 2-3 timmar emellan! Himmelriket! Går inte ens att jämföra med en halv timme till en timme som det annars har varit... Så det tackar jag för! :)

Men, men som ni nu kanske vet så räknar vi nu att jag idag är på dag 1, så blir på måndag som jag tar första tabletten Pergotime, som jag förövrigt hämtade ut i går så allt är som det ska vara. Bara att hoppas på att Jörgensen kommer att svara i telefonen på måndag. Sen är allt i sin ordning! :) Spännande!! Kanske blir det bästa året på väldigt länge för oss och det skulle inte sitta helt fel! Vilken början på ett nytt år..

Nu väntar dock sängen, en tablett alvedon och lite sömn kanske gör susen.. Vem vet?!

Godnatt!

Pergotime finns!! :D

Överlycklig!!! Har pratat med dom på apoteket idag angående Pergotime och tydligen så har dom fått in det igen och det ska finnas! Så i morgon bitti blir det att åka iväg och handla pergotime! :)
Tänk att man kan bli så lycklig över en sån liten sak.. Mest är väl för att vi ska få påbörja igen som man bli så glad! Alltid lika spännande, tråkigt bara att det ska sluta så dåligt.. Hoppas på bättre resultat denna gång!

Så nu blir det bara att invänta mens och sen blir det att ringa till Jörgensen själv för att boka in VUL, sedan den 10 januari när ivf-kliniken öppnat igen efter julstängt får vi ringa till dom och berätta hur allt ligger till. Bara att hoppas på att Jörgensen har öppet någon dag innan ivf-kliniken.. Återkommer om hur det blir!

Nu åter till att vara social med mammi och älskling!