Besvikelse..

Och jag som sa att jag inte skulle klaga, pyttsan!!
Jag som hade förhoppning om att bli av med detta elände idag, kan ärligt säga att efter dessa dagar så beundrar jag dom som går med dränage långa stunder.. Inte bara att det gör ont och hela tiden är i vägen, så ska det sköljas var fjärde timma och 1-2 ggr på natten till att en utav slangarna är på väg ut genom huden, den har alltså med andra ord böjt sig där inne och är nu på väg ut, därav har jag haft mitt läckage under helgen.. Sen också att gå med dessa två påsar hängandes nedanför magen gör inte saken bättre, att Ammelie gärna vill pilla, känna och dra i slangarna och gärna lägga in en och annan spark vid blöjbyten gör inte det heller bättre.. Så med förhoppningar om att bli fri det idag blev istället ett slag i ansiktet, får gott vänta till morgondagen för att göra ett UL för att säkerställa att all vätska är borta för att sen kanske och bara kanske bli fri det.. Hmm.. Man ska då inte ropa hej innan allt är klart! Men inget ont har inget gott med sig, blir ju ändå fri den elaka, jävulskt onda bölden till slut. :) Så jo då, lite positivt får ni läsa också.. :P Blev bara så less på allt, och tänker bannemig inte hoppas för fem öre inför morgondagen, jag tar det helt enkelt som det kommer. Fortsätter med mitt sköljande och hoppas så innerligt att dom inte har växt fast! Har till och med fått dispans på den som är på väg ut åt fel håll att sluta skölja den, så nu är det ju iaf bara en att ordna med varje gång. Men lite sömn kanske vore på sin plats.. Bara att hoppas att det onda släpper nån minut så jag hinner somna iaf.. Aahahh!!
Men som sagt, det är fortfarande hundra gånger bättre än innan dom satt in dränaget och tömde bölderna. Nu har jag nog mest ont utav slangarna och det försvinner ju nog så fort jag blir fri dom.

Permission :D

Gårdagen gick bättre än jag hade kunnat föreställa mig. Snabbt och smidigt när jag väl fick somna.. Men som alltid mår jag skit efter narkos, men det är det värt nu när jag äntligen efter alla dessa månader får slippa denna smärtsamma skit! Visst jag har fortfarande ont och det är självklart ömt och svider så fruktansvärt när jag sköljer dränet men inte alls i närheten av hur det var innan. Detta ska jag inte ens klaga eller lägga ner tid på att klaga över, nu kan det ju som sagt bara bli bättre. :) Eftersom jag har fått permission pga min sjukhusskräck så fick jag lära mig redan igår att skölja själv, inte alls svårt faktiskt. Det var det här med minnet som bråkar där, gäller och lägga hårt på minnet vilket drän jag har tagit.. Men, men personal är helt underbar och har ju inte fått sämsta rummet heller, så den lilla tid jag spenderade där igår och idag är det värt att vara där. Men ska bli fruktansvärt skönt att få ligga i sin säng och vara med mina hjärtan, så låt tiden gå sakta tills måndag kommer när jag ska infinna mig där igen för att troligtvis ta bort detta helt. Hoppas!!

Men, men.. Sköljning var det, bjuder på lite bilder också och för er som är känslig sluta läsa här. :)Nu äntligen!!Ligger för tillfället och väntar på att få bli ner skickad på op för att dränera och sätta slang i bröstbölden under narkos. Ska bli så fruktansvärt skönt att äntligen efter månader få ordning på skiten, hoppas så på att det blir helt återställt och slutar att tjorva hädanefter. Varför det blev detta nu är för att det har blivit så pass dåligt att det inte finns nån annan utväg, svarade inte alls bra på antibiotikan utan blev helt enkelt värre.. Ni ska bara veta hur skönt det ska bli att slippa denna jävelskap till smärta, går inte att förklara hur underbart det ska bli att bli kvitt denna böld!