Saken med att..

.. Jogga när man är gravid och lagt på sig lite både viktmässigt, men även formmässigt!
Ska kanske vara glad att jag fortfarande tar mig ut utan större bekymmer, det går sakta, men jag tar mig runt iaf. Lite som att ro en eka utan åror faktiskt, man tar sig fram, men det går inte snabbt! Svårt att se att tiden blir så dålig när man är van att snitta på 6,15-6,35/km.. 
Har ju sagt det hela tiden sen jag började med löpningen, att inget ska få mig att lägga av. Visst nu gjorde jag ett uppehåll på de mest kritiska veckorna, ville inte ut alls för att riskera något, men nu sen några veckor har jag börjat igen med tre gånger i veckan, dock betydligt segare tempo och kortare sträcka. Men så länge jag joggar mer än jag går och så länge som det håller i sig fortsätter jag. Mår ju så ofantligt mycket bättre av en tur här och där, det gör mycket för humöret. Hoppas bara bönan håller med mamma på alla plan här!


Annars då, vi har kryat på oss helt från äckel magsjukan och myst på hela helgen. Mitt illamående är tragiskt nog fortfarande där och nu har jag fått svårt att urinera, så måste ringa Bm imorgon och se efter så det inte är någon urinvägsinfektion som ligger och spökar. 
Jag ska även dela med mig av veckans magbild, tyvärr så blir det en ny vecka imorgon så blir ny veckobild, men vad gör det när jag legat hela veckan med magsjuka och förlorat 4 kilo, den har med andra ord inte växt så mycket.. Så den dyker upp imorgon. ♡

Och så..

..Har vi alla utom pappan åkt på magsjukan! Ammelie den stackarn fick det mitt i natten och kräktes i dryga fyra timmar innan hon kunde somna om. Fy vad jag led med henne, mammas lilltjejen! ♡ Försöker verkligen göra allt och bita mig i läppen sådana här gånger, där min kräkfobi blir som störst och det kryper i hela mig, Henrik fick ta det mesta för att jag inte ska ge min rädsla över till henne, för att stå bredvid och skaka som ett asplöv gör ju inte saken bättre  Sen har jag skrubbat alla golv, alla ställen man kan tänka sig och leksaker med klorin, tvättat allt vad som heter kläder, sängkläder, tecken, filtar, gosedjur, snuttar, mattor och köpt nya tandborstar allt för att få bort skiten.. Och hoppas verkligen för allt i världen att det inte kan gå runt, runt i familjen! Om inte annat kan vi glädjas åt att Ammelie var gladare än gladast vid städningen och sa glatt att det luktade badhus här hemma och undrade när vi skulle bada..

Annars då. Jag börjar smått få tillbaka energin nu när jag idag för första gången på tre dygn fick i mig annat än vatten. Så det är skönt! Nu kan det bara bli bättre! Och nu hoppas vi att pappan blir helt fri, det återstår att se imorgon när de kritiska timmarna har passerat..

Vecka 17 (16+1) - Magsjukan..

.. Har även hittat hit! Fy och blä.. Att vara magsjuk samtidigt som gravid vad värre än ju kunde tänka mig! Magsmärtorna är inte att tala om.. Men än så länge är det bara jag som åkt dit och hoppas för allt att den andra delen av familjen klarar sig, åtminstone Ammelie. 

Annars så är det en ny vecka igen, har fått tid för Rul och längtar bara mer och mer även fast oron att något skulle vara fel blir större och större.. 
Illamåendet håller i sig och det var även den som gjorde att jag inte trodde på att jag åkt på magsjuka förns i morse när klockan var sju och jag inte sovit en blund mellan alla toalettbesök, då först förstod jag att det var magsjuka och inte mitt vanliga mående. Men, men detta går ju över det med som tur är! Är dock riktigt orolig över uttorkning och absolut nu när jag behöver vätskan mer än vanligt, får inte behålla något än så länge.. 

Men det var den bistra verkligheten just nu, hoppas på ett lite mer positivt inlägg nästa gång, bjuder även då på veckans magbild, orken för att ta den nu finns inte..