Läkarbesöket!

Idag hade vi ju tid för att få svar på proverna som tagits på Melker. Allt såg fint ut så länge, inget som är avvikande för tillfället. Men efter undersökning så konstateras det (som vi redan vet) att han är förstoppad och man kan inte hitta sår eller dylikt som kan förklara hans blod i avföringen. Men har nu fått recept på Forlax som iaf förhoppningsvis får bukt på förstoppningen. Och har sen ett till bokat besök efter sommaren för att se hur allt blivit. Ska även få träffa bajs och kiss specialisten för att höra vad dom har att säga. 

Allt liknar ju Ammelie väldigt mycket, dock hade hon blod i avföringen även innan fast föda introducerades, för Melker har det ju kommit mer och mer ju mer fast föda han äter.. Även Ammelies prover som hon tog första gången vi uppsökte hjälp visade inget tecken på celiaki då, men idag och efter hennes biopsi så var det ju tydligt det. Fråga även angående det då även hans nu såg bra ut om det även kan visa sig senare på honom och ja, oftast brukar det inte visa sig så här tidigt tydligen.. Men hoppas självfallet på en annan orsak till förstoppning, blod i avföring och allmänt ont och svår att sova på nätterna än just celiaki. Men nu får tiden utvisa, ett svar vore ju skönt iaf. Dock skönt att vi äntligen kan hjälpa och förhoppningsvis få bukt på förstoppningen hans, vem vet allt kanske blir bra så fort han kan göra ifrån sig själv och inte är förstoppad?! Hoppas gör vi! Hade iaf en underbar läkare som vi båda kände oss trygg med, svarade grundligt på våra frågor och funderingar. 

Annars är allt bara bra. Gumman har dock fortfarande feber och är allmänt klen, stackarn! ♡ 
Och vet ni, idag gjorde jag i sällskap av fina C mitt första pass Zumba, helt otroligt vad roligt och svårt det var. Underbar känsla efteråt iaf, ser framemot nästa veckas pass. 💪