Vecka 8 (7+0)

Ny vecka nya tag! :D

Har idag besökt rehableteraren åt Castro och fick svart på vitt att det inte bara var tån det var fel på utan han har troligtvis fel på sin bicepssena också. Så nu blir det med start nästa vecka, simning två gånger i veckan i fem veckor. Hoppas att det blir en förbättring nu då så killen slipper gå och ha ont hela tiden! Har också börjat ge han Glukosamin, eller rättare sagt tvingar i han dom, inget som fall han i smaken riktigt, men kan göra det till det bättre och då får det bli så att vi tvingar i han det!

Annars bara bra! Ny vecka och jag njuter mer än jag har gjort tidigare! :) Illamåendet har börjat komma smygandes på mornarna och i morse var det som värst, fick inte i mig mer än en halv macka.. Men inget att klaga över än, är ju ändå ett symptom och sånna vill jag ju ha! :)

Har också gjort min muntliga examination i eftermiddag och det kändes som att det gick bra, nu väntar jag bara på slutbetyget på denna kurs! Spännande!!

Tänkte samtidigt för att liva upp lite här och visa er bilder på grisarna sen i helgen när snön kom!

Trött och orkeslös..

Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterar lika ofta länge, men har noll ork och tröttheten behöver vi inte tala om.
Hoppas så att jag snart är tillbaka på banan igen och får tillbaka all min energi som har varit puts väck i några dagar nu!

Annars är allt bara bra, försöker att njuta så mycket det går och längtar som en tok tills nästa torsdag!!

Har börjat märka lite mer som inte är den vanliga jag utan kanske är dessa symptom jag så länge har längtat efter, så som: kaffe, absout inte det jag vill dricka, kan dricka en klunk bara för att själv påminna mig om att det inte är lika gott längre, Henrik och hans röklukt är något jag helst är utan, luktar illa helt enkelt, tröttheten, orkeslösheten, molvärk och konstiga känningar i magen, illamående som är som värst på kvällen?!, enormt sug efter apelsiner, viss mat som jag tycker om egentligen kan jag rent ut sagt spy på idag, ömma bröst, och så min förhöjda kropptemperatur, kanske är den som gör tröttheten och att jag inte orkar nåt..?!

Annars så är det pluggandet som tar den största delen utav min tid, alla uppdrag är nu klara, beygen jag fick är MVG, VG, MVG, MVG. Och nu återstår bara den muntliga examinationen som är i morgon, sen så ska jag få ett slutbetyg på kursen Omvårdnad. Lite nervös hur det ska gå i morgon, men hoppas att det går lika bra som allt det andra!

Så dags att fortsätta med pluggningen kanske..!

Var bara tvungen!!

Har alltid velat testa med ett digitalt test och tog nu chansen att äntligen få se det fina ordet: Gravid!


Tänk vad lite man kan längta efter att få göra, men nu är jag nöjd och lika glad som förut över resultatet! :D Kan inte bli bättre..


Nu väntas det adventsfirande hos älskade syster Sandra! :) Myyys på hög nivå!