Så lika dessa underbara barn ♡

Man ser det inte själv, men kollar man tillbaka på kort sen Ammelie var liten är det många likheter mellan syskonen Arkander. ♡ Här har vi ett exempel, dock är Ammelie lite yngre än Melker på detta kort, men ändå, lika är dom allt. ♡

Varför sova när man kan vara vaken?

Lilleman somnade med storasyster där vid kvart över 8 och vaknade för en stund sen jätte pigg, så får se när denna mamman får sova för natten..

Idag har vi haft sällskap mest hela dagen, först så kom Mia och Milly och sen dök gudmor förbi. Alltid trevligt att ha någon vuxen att prata med på dagarna. :) Vi har även de senaste dagarna roat oss med att mysa en massa, gått promenader, lekt och busat och Ammelie har glatt visat att hon kan cykla med en hand, mamma hjärtat stannade absolut för en stund så fort hon släppte taget om styret!
Vi var även iväg och lekte på djungelhuset till Ammelies lycka med sällskap av Mia, Milly, Tindra och Meya.

12 veckor av kärlek! ♡

12 veckor blev lilla Melker idag. ♡ Att tiden kan springa iväg så fort.. 😭 Om man ändå kunde pausa för en stund!
Snart blir han ju tre månader och jag kan inte begripa vart dessa månader tagit vägen.
Tolv veckor utav ren och kär lycka blandat med kärlek, skratt, gråt, gråa hårstrån, bajs, kräks, trygghet, värme, otillräcklighet. Känslor som är svåra att sätta ord på, men tolv veckor som jag älskar!
I utvecklingsmässigt sen förra veckan har han för första gången gett ifrån sig ett skratt med ljud, det underbaraste ljudet som finns och som kan göra den jobbiga natten till ett minne blott. ♡ Han är även mer vaken och vi börjar få fram en rutin.
Han ligger gärna på golvet och filosoferar och pratar, lägger man han på mage för att mamman tänker att han kan träna nacke, mage och rygg lite så är han snabb med att vända till rygg, mage är inte favorit positionen nämligen.
Han sover längre på nätterna och kan med lätthet sova 5 timmar mellan måltiderna nu om inte magen spökar som den dock oftast gör. Men det gäller att ta till vara på de tillfällen som blir, kan ärligt säga att man är piggare än någonsin de gångerna.
Och han är fortfarande världens snällaste och gladaste lilla kille, man är faktiskt lite bortskämd med hur snäll han faktiskt är! ♡