12 veckor av kärlek! ♡

12 veckor blev lilla Melker idag. ♡ Att tiden kan springa iväg så fort.. 😭 Om man ändå kunde pausa för en stund!
Snart blir han ju tre månader och jag kan inte begripa vart dessa månader tagit vägen.
Tolv veckor utav ren och kär lycka blandat med kärlek, skratt, gråt, gråa hårstrån, bajs, kräks, trygghet, värme, otillräcklighet. Känslor som är svåra att sätta ord på, men tolv veckor som jag älskar!
I utvecklingsmässigt sen förra veckan har han för första gången gett ifrån sig ett skratt med ljud, det underbaraste ljudet som finns och som kan göra den jobbiga natten till ett minne blott. ♡ Han är även mer vaken och vi börjar få fram en rutin.
Han ligger gärna på golvet och filosoferar och pratar, lägger man han på mage för att mamman tänker att han kan träna nacke, mage och rygg lite så är han snabb med att vända till rygg, mage är inte favorit positionen nämligen.
Han sover längre på nätterna och kan med lätthet sova 5 timmar mellan måltiderna nu om inte magen spökar som den dock oftast gör. Men det gäller att ta till vara på de tillfällen som blir, kan ärligt säga att man är piggare än någonsin de gångerna.
Och han är fortfarande världens snällaste och gladaste lilla kille, man är faktiskt lite bortskämd med hur snäll han faktiskt är! ♡

Kommentera här: