Första advent! 🌟

HÀr firade vi första advent med den obligatoriska Bamsegympan samt mys framför bingolotto hela familjen. Och sÄ tÀnde vi sjÀlvklart det första ljuset. Nu kan man inte sÀga annat Àn att det Àr en mysig sfÀr i hemmet och att lÀngtan till julafton inte kan bli större!

Annars sÄ har helgen bestÄtt i mys med barnen, sambon har haft jobbhelg sÄ han har vi inte sett sÄ mycket. Vi passade Àven pÄ att mysa lite med Malin och barn, Ammelie ville knappt hem nÀr klockan slagit för mycket, hon hade helt enkelt för roligt med V och E. Men det kommer fler gÄnger!

Lilleman har Ă€ven blivit 21 veckor, helt sjukt att det gĂ„tt sĂ„ fort! Denna vecka firade han in genom att sitta sjĂ€lv en kortare stund. 👏👌

Nu i veckan Àr det fullt upp, förÀldrafika pÄ föris, logopeden med Ammelie, tÄrtbakning och förberedelser inför dopet, fixande av naglarna, föriskort tagande hos Anna och Maria samt att jag Àven ska hinna med att fira en kÀr vÀn som blir 30. Just denna vecka kommer jag behöva mer Àn 24 timmar per dygn som det kÀnns nu.. Förutom alla förberedelser inför dop och allt de andra sÄ ska ju allt det vardagliga göras ocksÄ.. Men, men..

Kommentera hÀr: