Ruvardag 6

Inte mycket som händer, tycker att dagarna går så fruktansvärt långsamt.. Många gånger kommer tankarna på om vi inte lyckas denna gång, om kroppen inte vill ta emot något utav de fina embryona.. Men som sagt, det är ju både upp och ner gånger under denna tid, just idag var det bara dåligt!
Vet att det är lönlöst att leta symtom för många gånger är det bara Lutinuset som gör påverkan eftersom det är exakt samma hormon som vid en graviditet.. Men sen kommer det även de stunder som man hoppas på att det kan vara just ett graviditetssymtom! Dock så kan jag inte säga mer än att molvärken i magen sitter kvar, även i ländryggen har det kommit sig smygande och att brösten ömmar är det jag känner, men som sagt kan lika gärna vara Lutinus. 
Har även varit inne på om man vågar tjuvtesta, men samtidigt vill man ju leva på tanken lite längre om det skulle bli ett minus?! Dock så tror jag stenhårt på tredje gången gillt och tänker göra det tiden ut, för hoppas det tänker jag inte sluta göra även fast det kommer dåliga dagar! 

Annars är det bra! Ammelie har haft pyjamasmys på föris idag och var så stolt över att få ha på sig monsterpyjamasen till föris. ♡ Som hon har längtat efter denna dag hela veckan. Tänka sig att något så litet kan vara så efterlängtat!

Kommentera här: