Julafton <3

Nu var den över för i år och jag kommer att börja räkna ner till nästa jul.. ;) Finns det någon tid på året jag verkligen älskar så är det julen och december månad!
Haft en helt underbar jul och kan inte förstå vad man gjorde alla de åren utan den bästaste i vårat liv! Hon gjorde hela våran jul! <3 Även fast hon hade 39 graders feber så var och glad och nöjd hela dagen/kvällen, mammas lilla prinsessa!
Vi myste på och öppnade lite klappar här hemma på morgonen, för att senare åka och fortsätta fira den hos min bror och svägerska. Allt var så bra som det kunde bli! Mer än nöjd över dagen/kvällen! Tack S och M för att vi fick fira julen med er.
Ammelie blev less på att öpnna klappar under kvällen så vi har ännu några stycken kvar under granen, så fort hon hade öppnat pippi huset och dockan så ville hon inte öppna mer, då var hon nöjd. :) Men hon har fått mycket fina saker och kläder, bland annat pengar, en snowracer, pippi hus med gubbar och möbler, pippi docka, pyjamaser, skepphäst,  byxor och tröjor, gunghäst, fingerfärg, play doh lera, kritor och tusch, 2 stycken dockor, Sullivan gosedjur, lego duplo affär, tågbana och disney prinsessor set, nalle puh nattlampa/gosedjur, låtsas mat och tårta i trä, böcker med mera. 
Vi var och är i alla fall väldigt nöjd med dagen/kvällen! En bra julafton!
Nu återstår det bara att hitta plats till alla nya leksaker. ;) Jag låter bilderna tala för sig själv!
 
 
Bjuder på lite bilder från mobilen också. :)
 
 
 
 

Kommentera här: