Stora tjejen..

Vårat lilla hjärta blev ju 6 månader igår. <3 Stort ögonblick, känns så fruktansvärt overkligt! Det firades med att ta månadsbilder även denna gång och göra nytt fot och handavtryck. :)
Här händer det mycket när det gäller Ammelie, händer nåt nästan hela tiden, hon har provat på välling, dock ingen höjdare, och nu äter hon gröten från 6 månader, hon har också visat att hon tar sig fram på golvet, fortast går det bakåt, hon visar så väl att hon vill komma upp i famnen genom att sträcka armarna, hon visar också att hon inte vill vara i allas famn, dom bästa är minsann mamma och pappa. Hon är så mycket medveten om allt runtomkring och är gärna inte själv, går vi ifrån så kommer det ofta en tår eller två, hon visar att hon har humor och verkligen älskar när vi busar och låter fult för henne, hon brummar som en bil och dregglet flyger runt henne. Hon vet skillnad på dag och kväll och är inga problem alls att lägga, dock så har hon kommit in i en tid där hon sover 1 till 2 timmar och sen vaknar och vill inte alls somna om på nån timme.. Hon verkligen älskar att bada och den stunden innan det är sängdags och vi tar ett bad tillsammans är så ofantligt mysig, hon ligger mot mig och många gånger så är hon så nära, så nära på att somna. Mammas fina älskling!! <3 Tänka sig att du redan har blivit sex månader.. Min lilla lilla bebis är du inte längre, men du har blivit en alldeles egen person med en helt underbar personlighet, där du väl visar att du vet vad du vill och har ett humör utan dess like.
 
Så bjuder på lite bilder som vi tog igår, ska också vid tillfället lägga in bilder på alla månader så ni också får se vilken skillnad det är på bild från bild. :)
 
 
 
1 Renata:

skriven

Grattis stora tjejen!! Det är så härligt när de börjar visa så mkt personlighet de där små...

Och du, vilka underbara kläder! Är det vårkolletionen från pop?

2 Emma:

skriven

Tycker hon är lik dig jag. :)

3 Sara:

skriven

Alltså herregud vad söt hon är. Och vad stor hon har blivit! SÅ fin!

Skönt att allt verkar gå bra och att ni har gott!
Det blir ju inte så ofta man har tid att kika runt på bloggar så var länge sen jag var här. :/

Kram kram

4 mamsen:

skriven

momma ler! lilla ♥ har precis samma humör o temrament som sin mor =) men det är ju en jäkla tur det, så mycket som dennna lilla älskling redan gått igenom...hon kommer förmodligen bli lika bitchig som dig marielle när hon blir tonåring, då får du se vad jag fick genomlida då du var tonåring gumman ♥ nejdå mamsen klagar inte för du var precis som Ammelie min största skatt...älskar hela din familj...puss o kramiz ♥ ♥ ♥

Kommentera här: