Det var denna helg...

Då var denna helg snart slut. Hunnit med ganska mycket faktiskt.
Det var riktigt trevligt att P, K och E kom förbi en sväng. Fick ju träffa sötnosarna nu när dem var vaken, annars brukar de oftast sova när vi träffas... Tog lite kort på dem att sätta upp på kylskåpet, och där sitter dem bra! :-) Fick också reda på att P blev lite sugen på att flytta, och kanske till och med till vårat kvarter. Kul om ni kommer lite närmare... Då blir det ju nästan som i sommras. :-)

Skrev ju att det vi skulle kolla på Night of the jump, och vi hade förberett oss en hel del med allt! Men för er som känner oss så kom vi inte i tid... Haha... Berodde på att det blev ändrade planer och i dem planerna innehöll att S och E skulle följa med. E hade varit här innan middag och åt med oss, sen sa hon att hon också jätte gärna ville följa med. Så då fick också S följa med... Jaja, strul. Kom ner precis när det slutade...
Fick i alla fall en andra chans kl halv elva. Och S och E fick som undantag för denna gång följa med så pass sent. S förstod inte att det var slut och ville så gärna se skotrarna, och ville absolut inte åka hem. Så vi ringde och pratade med M och det gick bra.
Kvällen slutade med att vi åkte och kollade på det och både S och E var nöjda. Skjutsade hem dem och de la sig så snällt för att sova utan tjafs, som var våran överenskommelse... Vore kul om fikat skulle bli av M?!
Sen blev vi chaufför åt broder, när vi kom hem så somnade jag snabbare än kvickt...

Dagen har bjudit på "kalas" hos G. Grattis! D och J var också där när vi kom. Satt och pratade en hel del om allt mellan himmel och jord. Fick bullar och kaffe! :-)
Sedan väntade maten. Och nu sitter jag här och H väntar där nere. Är på väg till H och F en sväng. Ska ju ändå ut med C så lika bra att passa på...
Bäst att skynda sig innan klockan blir för mycket!

Kommentera här: