Julstämningen börjar infinna sig!

Har pyntat klart överallt, slagit in alla julklappar, fixat med gummans paketkalender och snön ligger på backen, kan inte annat säga än att den underbara julkänslan äntligen infinner sig! Underbara årstid!

Nu är det bara allt bak kvar, glutenfria pepparkakor, glutenfria lussebullar och så lite rullrån och egen gjorda kexchoklad som fattas. Och självklart har vi allt kvar inför julafton, men det kommer, där är vi inte ännu.. ;)
Har även funderingar på att låta en fotograf ta julkorten i år, allt för att slippa ta själv med två hundar och en treåring som har svårt att sitta still och kanske möjligtvis få fram tre bra kort av 300 knäppta.. Skulle vara skönt att få någon annan att göra det jobbet i år!

Annars är det bra. Dagarna sniglar sig fram om man ska se till att jag vill komma förbi denna tid av graviditeten och vecka 12 känns så långt borta när jag knappt tar mig upp ur sängen på morgnarna för illamåendet alltid är där.. 
Har mycket växtvärk och minns inte alls att det kunde göra så här ont, men samtidigt känns det bra att allt finns där även om det är jobbigt så känns det positivt att allt finns kvar, då känner man ju att det händer något där inne. ♡