Sista natten..

Nu har jag gjort mina sista nätter för denna sommar borta i Lit. Har redan, nu idag faktiskt, varit i väg och pratat med ett annat boende och hoppas på att få börja där. Dom skulle kolla referenser och höra av sig i början på nästa vecka. Spännande! :) Så kommer med all säkerhet bli att man går och tänker och funderar hela helgen nu i väntan på svar, hoppas referensen blir bra och har gott att säga om mig så det inte är tvärtom.

Annars så är det sådär faktiskt.. Jag genomlider som det känns vissa dagar med min gallblåsa och dess stenar, andra dagar bättre, men för det mesta ont varje dag mer eller mindre. Var ju på ett läkarbesök förra veckan, där dom konstaterade svullen och inflammerad gallblåsa full med stenar.. Så jag går och väntar, som det känns, på att det ska bli så pass dåligt att det inte går att genomlida det mer så dom får ta bort den, väntar också på att min läkare ska höra av sig angående läkarbesöket, vill veta hur det stod till med mjälten också mer grundligt. Var ju två problem som dom såg på läkarbesöket och eftersom min läkare har semester ännu så får jag glatt vänta på att få ett riktigt besked. Men man har ju fött barn utan fungerande smärtlindring så det vore väl konstigt om man inte kunde genomlida detta några dagar till..!? ;)

Men annars så om man bortser från allt dåligt så är det jätte bra, kändes gruvsamt att skiljas från en sån bra arbetsgrupp i måndags för att komma till en ny igen snart.. Trivdes som fisken i vattnet att jobba natt där borta, även fast vissa nätter var lite jobbigare så var det bra och man blev bemött bra för att komma in som vikarie och bara det är ju ett plus. :) Men ska bli spännande med att prova ett nytt ställe! 
Dagarna passerar fortare än jag hinner med och vi tar till vara på varje liten sekund tillsammans! Det är ju så fruktansvärt underbart att få rå om gumman helt själv om dagarna när Henke jobbar och hon är ledig från föris. Mycket mamma och Ammelie mys! <3
Hon som faktiskt dessutom har blivit 25 månader, älskade pruppan! <3 
Dagarna försöker jag göra så mycket som möjligt för Ammelies skull, får vi inte besök eller hälsar på någon eller åker på stan så är vi ute och leker eller har målarstudio här hemma. Minst en timme eller en gång om dagen är vi ute och leker. Hon har också börjat gå med på mer och mer att åka vagn så promenaderna med hundarna går bara lättare och lättare att ta sig igenom, men det slutar alltid oftast ändån med att hon går och ska hålla Astrids koppel. :)

Men lite bilder kanske jag ska bjuda på innan en promenad med gumman och grisarna väntar. 
Såg nu att jag borde bli bättre på att uppdatera här med tanke på alla bilder, men det blir när lusten faller in som jag skriver några rader. Och då blir det ju oftast många rader, men det är ju inte kul att skriva heller om inte lusten, tiden eller orken finns så det får helt enkelt bli som det blir. Annars så följer ju de flesta av er mig på instagram redan och där uppdaterar jag ju mer eller mindre varje dag, om ni inte har mig där och vill det så heter jag marrear. :) Tänkte om ni ville hänga med i svängarna då jag inte skriver här. :)

Kärleken större än allt!!  <3