Två månader idag. :)

 
Två månader och stora tjejen idag! Tiden bara flyger iväg och även fast att jag vill att det ska smyga sig fram så längtar jag helt ärligt till tre månaders ålder både för hennes skull och för våran, ska bli riktigt skönt att slippa se henne ha såå ont så ont.. Men sen får den mer än gärna gå riktigt sakta. Vi njuter iaf för varje minut vi har med detta mirakel och jag kan än idag ligga och få tårar som rinner när jag ännu en gång kommer på mig själv att jag äntligen är mamma till vårat hjärta, att det verkligen är sant, att vi äntligen får vara med om detta, så svårt att förklara känslan att vi äntligen efter lite mer än fyra år har lyckats. Det är obeskrivligt vilken lycka och kärlek man känner!
 
Hade iaf tid på amningsmottagningen idag för det har börjat strula igen och göra förbannat ont vid matning. Och väl där så vägde vi lill tjejen, hon har nått fem kilo nu och väger 5028 gram. :) Stora flickan våran! Skickade också iväg en odling från vårtorna för att se om det onda har någon anledning till att göra så ont, för hennes grepp är det inga som helst fel på och inga sår finns, det gör bara fruktansvärt ont. Vi vet att hon fortfarande har torsk och hon trodde att det kan ha varit det som spökar.. Så återstår att se, var väldigt nära ännu en gång på att sluta att amma, men ger det ett tag till..
Annars så är det bra. Antibiotikan gör skillnad och hon har blivit både piggare och gladare, dock så blev inte magen bättre utan mycket sämre, så nu är det lite mer problem med den än det brukar vara, så tack Renata för
ditt tips. :) Det var väldigt snällt och uppskattat!! Hoppas iaf att vi nu har tagit död på de flesta utav dessa bakterier och att dom inte kommer tillbaka till våran tjej.
 
Innan jag ska ta och lägga mig i sängen med alla mina älsklingar så bjuder jag på lite bilder. :) Eftersom hon fyllde två månader idag och har nått fem kilo så firade vi lite med att köpa nya kläder, kommer bild på dom också. :)