Påsken

Ja, påsken har varit bra. Har varit mycket utevistelse med C, på grund av att det varit så bra väder.
Påsk middag hos mamma med hela familjen. Var trevligt, skönt att slippa göra mat... Hehe..!
Har hjälp G och A med deras ny köpta dator. Hoppas att du hittar något bra foto program, själv kan jag inte komma på några andra.
Var på kalas hos momma, visst det var trevligt, men är inte allt så förtjust i kalas. Och var inte på det bästa humöret när jag vaknade. Så förbannat irriterad, men på vad vet jag inte... Hade inte alls lusten att åka iväg på något kalas, men det var jag som gjorde tårtorna så det var bara att åka iväg och se glad ut. Blev bättre när jag väl kom dit... Men skönt att komma hem!
Sen har vi bara varit hemma och myst jag och mannen i huset! Skönt att få tillbringa lite tid med varandra... Passade på att storstäda lite, men det syns knappt... Vid sådana lägen hade jag önskat att man inte hade haft hund! Skit jobbigt!

I onsdags så hade jag N-L medans H och M hämtade S i norge. Denna gång gick betydligt bättre, hon sov hela natten förutom vid fyra till sex, då små gnällde hon lite. Stackaren... Ingen var nog gladare än C, han låg och myste hela natten med N-L. Sen morgonen därpå så fick hon följa med på jobbet. Gick jätte bra! Kommer nog att bli en dagis tjej... Fast man vet ju aldrig. Hon gick och lekte med de andra barnen och sket helt och hållet i mig. :-) Fick till och med gå lite tidigare från jobbet, hon är bra snäll A.
Träffade också A och Gs nya familjemedlem, en rottis på fyra månader. Jätte fin! Alla de tre små liven fick leka av sig lite, men kanske ska vänta tills K har blivit lite större tills de kan busa riktigt... C vet inte hur man ska vara mot de mindre hundarna, han tror ju att de är lika stor som han. Kommer lite bilder längre ner...

C fyllde ett år i fredags, stora killen nu. Får se om han kanske ska börja bli lite lugnare nu... Betvivlar, men skulle vara skönt. Visst han har blivit betydligt lugnare sen vi skaffade han, men det är fortfarande 110% hela tiden. Har anmält oss till allmän lydnad nu, skönt! Får se om man kan få bort hans egen vilja, lite för mycket av det...

Var ett tag sen jag skrev här nu, men vet inte, känns inte som att tiden eller orken finns att sitta här varje dag... Skriver ju av mig några gånger i alla fall, vissa veckor flera gånger än andra. Kul att ha kvar och gå tillbaka och se vad man har skrivit. Sen så är det förbannat skönt att få ventilera sig lite...

Idag och i kväll har vi varit med A och H. Dem kom hit vid två i fm och åkte hem vid halv tio. Åt tacos och pratade om våran tripp till Ikea. Ska bli roligt! Kollade på Halloween efter maten, inte så bra film. Tycker mest att den var lång och seg. Trevligt var det i alla fall!

I veckan så är det jobb som gäller. Sen får vi se om D dyker förbi på en kopp kaffe. Har varit prat om det ett tag nu... Men det har inte blivit av. Vore kul!
På fredag så ska älskling och H på afterwork och jag och A ska hitta på något! Får se vad det blir, om det blir något mer än att sitta och kolla på film. Haha..

Vet inte vad jag mer ska skriva, känns mest som att jag skulle vilja gå och lägga mig. Så trött och seg... Och humöret mitt är inte att leka med... Haha! Måste nog få ordning på det här med sovandet, sover så grymt dåligt! Kanske blir bättre nu när sommaren snart är här, längtar! 
Nej, blir nog sängen, sov så gott!

Här kommer bilderna på grabbarna!