Uppdaterar...

Var ett tag sen jag skrev nu igen... Tänkte sätta mig och skriva förra helgen för att lägga in lite bilder, men det blev inte tid eller ork till att göra det.
Det var ju fullt upp förra helgen.
Fredag var vi på avslutningsfest för innebandyn. Lagom med folk och trevligt hade vi.
Lördag kväll var vi hos P och L. Hade planerat att nästa gång de blev barnledig så skulle vi ta någon öl/cider. Och så blev fallet. P´s mamma ville vara barnvakt så då tog vi tillfället i akt. Hade jätte roligt och trevligt. Visst jag och L blev dem två som kom ihåg på slutet. :-) Blev lite eurovision, prat och poker. Kul, kul! Måste göras om... Kommer bilder längre ner.
Söndag så var det dop åt A. Jätte fint dop med lagom med folk... Lill tjejen var jätte snäll hela tiden.
På em så var vi och kollade på Street race med A, G och N. S, M och N-L var också där.

Sen så i veckan har jag jobbat en ynka dag. Fick ju prova på det nya stället där jag inte varit förut. Borta i odensala, lite roligt med förnyelse. :-) Gick jätte bra...
Har haft mannen i huset hemma några dagar med migrän. Sen så är det inte så mycket mera som har hänt denna vecka.

I helgen däremot...

Fredagen började med att åka till stocketitt för att beklaga sorgen till alla. Att det kan gå så fort att någon försvinner ur ens liv. Hemskt!  Sen att det finns fler som har mc kortet och inte vettet till att ha det, får en att tänka... Som sagt det kan gå så fort och det var inte ens hans fel.
Efter fikat och när vi sagt hejdå till alla så följer P, A och A med hem för att se hur vi bor. Trevligt... Har planerat lite inför sommaren nu. Ska bli roligt!
På kvällen så var vi bara hemma och tog det lugnt. Kollade på en film, men jag somnade ganska kvickt.

Lördag så var vi på bilmässan med A, G och N. Tycker att det var mindre saker och bilar, men har kanske fått för mig fel. H blev ju i alla fall glad... Sen så på kvällen badade vi i poolen hos G och A. Jätte mysigt! Får vi ta en repris på! :-) Man känner sig som barn på nytt igen... Haha! Tack för en jätte mysig dag och kväll!

Och idag så gick vi förbi hos J och D. Mor och L var där. S och C fick leka av sig lite... Lekte jätte bra med varann! Sen så bar det iväg till R´s kalas. Köpte ett jordgubbstält åt han...
Och nu väntar middagen som blev lite sen idag. Tacos, så gott!

Lägger upp lite bilder...