Trött

Sitter här och trodde att jag nu skulle få vara frisk ett tag framöver, men ack vad fel jag hade. Dagen efter jag haft magsjuka så blev jag riktigt täppt i näsan och fick ont i halsen. Känns dock inte som en förskylning utan bara lite täppt i näsan... :-) Hoppas bara på att vara frisk tills på tisdag.

Var egentligen tänkt att vi skulle till A och M ikväll, men vi hade inte orken kvar att fullfölja det. Lika bra var det!
Hade det trevligt med G och K istället. Riktigt trevligt och mysigt med bakning och film. Hade varit pricken över i:et med lite pärlsocker... ;-) Tvingade iväg killarna att åka runt och kolla efter det, men fanns inte någon stans så sent på kvällen... Tack för en trevligt kväll G och K!

I går kväll så var vi hos S och M. Kollade på film och spelade lite tv spel. 1408 hette filmen. Inte jätte bra, men sevärd var den allt. Har svårt för konstiga filmer...

Morgondagen tänkte vi åka förbi hos mamma en sväng. Lämna någon tavla som inte vi vill ha kvar m.m.
Har en massa planer till veckan och nästa helg, hoppas bara att vi kan ha tur någon gång vi också!
Längtar tills nästa vecka, så jag får komma ut och jobba lite, känna att jag lever...

Väntar nu på älskling som är och skjutsar hem broder, snäll en kille jag har. Sen tänkte vi, eller i alla fall jag lägga mig och sova. Så trött...