Mysdag ☉

Idag tog vi en tripp bort från stan till Hammerdal för att umgås och mysa med farmor och farfar, faster Bine med familj. Blev en jätte mysig dag/em/kväll med dopp i sjön för alla andra utom mig och lillebror, middag, efterrätt i form av glass och jordgubbar och lite mys ute på gården. Helt underbart att få komma bort en sväng. Vi är även väldigt glad att det går att åka längre med lillebror utan ledsna miner, har sagt det från början och säger det än, han är oförskämt snäll denna lillebror. ♡ Ammelie var väldigt nöjd med dagen och allt bus med kusinerna A och J, så kul att blygheten inte ens existerar trots att man träffas max två gånger per år, så kul att se att dom leker och är med varandra som att vi skulle träffats igår.

Annars bara bra. Bvc besöket vi hade i veckan visar att vi har en matglad liten kille, dryga 400 gram har lillkillen gått upp och väger nu 3535 gram. Kan nu med gott samvete sluta med tillägget och bara köra på amning. Skönt att veta att det funkar som det ska nu. :) Nästa vecka ska Henke även bli pappa på papper så det hederliga besöket hos soc väntar, ska försöka att komma ihåg papperna från Umeå som bevisar att Henke är pappa även om vi har haft donator, med Ammelie glömde vi det och dom vill ju gärna se att Henke skrivit på ansvaret.
Lill killen tog även och bjöd på sitt absolut första svarsleende igår, fick det även på kort idag. Mammas plutt! ♡

Nu i helgen ska vi planera för den kommande semester trippen. Så vi har det vi gör, ska även hinna med fler besök till Hammerdal för att mysa med familjen Norrby medan dom är kvar.

Kommentera här: