8 Veckor!

Av ren kärlek och glädje har han nu funnits i våra liv. 8 veckor med honom som vi så länge väntat på. <3
Nu börjar man se en liten person i denna lilla goding, han ler och pratar med en, följer en med blicken och är väldigt stadig i huvudet och kroppen, en stark liten kille. Han har sina små egenheter och man kan skymta en personlighet. Storasyster tycker att det börjar bli lite roligare då han är vaken mycket mer och har iaf två stycken långa vakenperioder. Han tycker dock fortfarande att mamman och pappan kan vara utan sömn på nätterna och håller gärna låda fram till fyra tiden på morgonen, men då sover han iaf mellan halv tio och tolv-ett tiden. Sen ska vi vara glad om han somnar och man kan lägga ifrån sig han vid fyra-fem på morgonen.
Han äter fortfarande ett mål med ersättning på nätterna, då jag inte helt och hållet fått till produktionen ännu efter mjölkstockningen, men så länge han är nöjd och glad över det så fortsätter vi så. Han har även blivit mycket bättre i magen sen vi bytte ut D-dropparna till de i vatten istället för de i olja och sen jag slutade med antibiotikan har det blivit en stor skillnad. Han är helt underbar och jag säger än idag att vi är bortskämd när det gäller hans snällhet! Visst hade det inte skadat med lite mer sömn, men det kommer väl, han är ju ändå bara 8 veckor ännu så jag kan ge det lite mer tid. 
Han har nu växt ur storlek 50 helt och vi kör nu mest på 56, men vissa klädesplagg kan vi ha 62 på. Man kan nu många gånger om dagen lägga ifrån sig han och att han är nöjd medans, han har börjat gilla mobilen vi har ovanför skötbordet och kan prata med djuren länge och väl innan han blir onöjd. 
Som sagt en underbar liten kille har vi fått lära känna dessa åtta veckor och vi ser framemot de kommande veckorna och utvecklingen som sker. <3
 
 

Kommentera här: