Ett besök på förlossningen..

Med för lite rörelser och sammandragningar som inte gav med sig var vi tvungen in för en koll. Slutade med fin ctg kurva där det även visade två sammandragningar under tiden jag låg där, 20 minuter satt den. Så det blev även ultraljud och gynundersökning där tappen mättes och kollades väldigt noga. Som tur var är det inget som har blivit påverkat än! Var lite orolig där ett tag när det inte gav med sig med vila i liggandes position, men som tur var såg allt bra ut och fick order om att komma in så fort jag känner minsta lilla igen och då blir det även sjukskrivning, jag sa att jag gärna vill jobba så länge som möjligt och iaf ge det en chans till så nu hoppas vi att det stannar kvar med någon sammandragning då och då och inte så nära inpå varandra. 
Fick även se att lill killen redan ligger med huvudet neråt. Lite annorlunda gentemot Ammelie då hon inte alls ville ligga med huvudet neråt förns i sista delen, var ju till och med tal om vändningsförsök med henne, hon var även ruckbar tre dagar innan förlossningen, så att lillebror redan lagt sig till rätta känns skönt, hoppas nu bara han håller sig där. 

Annars är det bara bra, vi har myst ute i finvädret i helgen, lite blåsigt men fullt dugligt vårväder. Idag firar vi även gummans namnsdag med gräddtårta och liten present. ♡

Kommentera här: