Biopsin inställd..

.. Är tydligen inte våran tur denna månad med något, nu blev även tarmbiopsin för lill gumman inställd på grund utav hostan hon fått. Så jäkla drygt att vänta på en ny tid, men självklart så är det ju det bästa, allt för att inte öka risken vid narkos! Tror till och med Ammelie blev lite besviken med att inte få sova hos doktorn eller få en spruta i handen, berättade grundligt för henne vad som skulle hända igår kväll, och när vi kommer dit och har bytt om på henne och är nere för operation så kommer narkosläkaren och säger att vi får åka hem igen. Hon som varit inställd på att få sova hos doktorn, tur att hon var lätt att övertala att nästa gång så ska hon få sova där. :) Men som tur var fick hon en glass innan vi fick åka hem, kan ju bara tänka mig hungern när det blir så att man inte får äta någon frukost. Så hon blev nöjd!
Så vänta på en ny tid och hoppas på att det går fortare än denna gång och att hon sen ska hålla sig frisk vid det tillfället. Nu har det ju ändå blivit inställt två gånger så vi kör på tredje gången gillt!
 
Annars då, jag har väldigt ont efter besöket hos tandläkaren, fick 6! sprutor bedövning men ändå fick vi inte bort ilningarna eller det onda när dom drog tanden, skönt att det var över fort, men vill absolut inte görat igen.. Fy!! Blöder fortfarande från "såret" och hoppas innerligt att de har slutat när sängen väntar.. 
 
Kan bjuda på en bild på finaste kusinerna! Eftersom jag har tandläkaren i Krokom hade vi turen att bli bjuden på middag hos min bror med familj. Och dessa två dom kan charma en dom! <3
 
 
 
 

Kommentera här: