Svamp i örat!

Har för ett tag sen kommit hem från djursjukhuset med Astrid. Fick med oss öronrens och cortison för att få bort svampen hon har i ena örat. Är väldigt irriterat och rött, samt väldigt uppsvält. Detta ska vi göra en gång om dagen i ca en vecka framåt. Sen ett återbesök för att se så det ser bra ut, eftersom att det var så väldigt fult och irriterat så ville dom se så det läkte som det skulle..
Lilla A! Åka på allt.. Är det inte det ena så är det det andra! Menar nu när benet äntligen har läkt så hittar hon på något annat bara för att vi ska spendera så mycket som möjligt på henne! ;-)
Alltid lika roligt att komma till djursjukhuset och få det välkomnande vi får, A är mer som en kändis där och vi känner näst intill alla i personalen.. Så lite kul måste man ju få ha! Dock så tyckte dom att hon hade blivit stor sen sist, så nu börjar hon komma in i det fina stadiet i stället för det söta..

Annars bara bra, jobbar i morgon och hoppas på fler dagar. Har inte fått tag på dom två som jag har ringt sen i fredags, men får prova i morgon igen.

Nu lite kvällsfika innan en bok väntar! Så skönt att ligga och läsa innan man slutar ögonen!

Puss!

1 Anna:

skriven

Men herregud. Ni är ju på djursjukhuset lika ofta som en annan byter trosor ;-)

Hoppas det ger med sig snart..



Kram kram

Kommentera här: