Haltande Astrid..

När jag slutade jobbet i kväll och kom innan för dörren hemma så är det första jag stöter på en haltande Astrid.. Eller måste få säga en hund som hoppar sig fram på tre ben, stödjer sig inte alls på vänstra bakbenet. Fan, stackars lilla tjejen våran.. Var det enda jag kunde tänka. Visserligen så gick man självklart och fundera hur detta kan ha hänt. H var på bandy så våra älsklingar blev hemma i cirka en timma själva.. Inte länge alls..
Och det enda vi kan komma på är om hon kan ha ramlat ner för trappen. Visserligen så finns det absolut ingen mening att sitta och klura ut det, kommer ju i alla fall aldrig komma fram till hur det kan ha hänt..
Så tog och ringde dsk veterinärerna och frågade om det var något vi kunde göra tills i morgon när vi åker till djursjukhuset som blir det första vi gör. (Bara att hoppas på att vi får en tid..)
Och till svar så får vi att vi ska ta det lugnt med henne och avvakta tills i morgon, skulle absolut inte linda det.. Visserligen så är det svårt att linda när vi inte vet vart skadan är!
Så vi får hoppas att det inte allt för allvarligt för hennes skull och att allt blir till det bättre!
Lite svårt att få henne att göra sina behov med att bara bli utsläppt på baksidan när vi brukar gå promenader, men det ska nog gå det också!
Skriver mer i morgon om hur det gick!

Annars så är allt bara bra. Gick jätte bra på jobbet idag också liksom alla andra dagar.. :-)

I morgon blir det som sagt besök på djursjukhuset, sen får vi se vart kvällen slutar, om vi kan åka någonstans eller om vi blir hemma..
På lördag så ska vi i alla fall på glögg fika hos syster yster min! Ska bli mysigt och trevligt! Lite utav en tradition numera.. :-)
Sen får man se vart helgen slutar!
Ha det bra!

Puss...

Kommentera här: