Castros stamtavla?!

Uppe länge idag.. :-D Är som sagt ledig i morgon och har en massa samtal att hinna med att ringa.
Har i alla fall gått bra på jobbet i dag, trivs som fisken i vattnet. Bara om det hade varit fler timmar... Men det löser sig nog till slut hoppas jag i alla fall.

Har funderat en massa nu och vet inte hur vi ska göra, har som sagt fått valpar från C och nu är det ett problem i det hela. T som kommer från Norge kanske blir tvungen att avliva R pga att pitbull är förbjudet i Norge.. Och då tar dom och lägger allt ansvar på oss som har hanen, tycker att det är väldigt dålig stil eftersom vi alla berörda vet att C är renrasig och att det är mamman som har pitbull i sig.
Så nu vill dom att vi ska ge ut Cs stamtavla, även fast dom inte har påvisat att K inte har pitbull i sig.. Och för oss så är stamtavlan ändå en så pass viktig handling, och vi har näst in till förlorat än vunnit på den här parningen.. Så hur ska vi göra? Någon som kanske har en idé?
Snälla håll med mig nu, även fast om vi ger ut Cs stamtavla så måste man väl ändå påvisa att K inte har pitbull i sig. Eller har jag fel i det? Är det bara hanen som måste påvisas när det gäller en sån sak, blir dom nöjd om dom får se bara från hanens sida? Tycker ju att det låter konstigt, eftersom att det är ju ändå två i det hela. Både K och C...
Aja, kanske någon som har något tips på hur vi kan lösa det hela, utan att vi ska förlora på det!
Kan ju säga att det skulle vara väldigt tråkigt om en valp var tvungen att avlivas, men jag tycker inte att allt ansvar ska ligga på oss!

Annars så är allt bra! Blev bara så jobbigt att behöva dra upp allt det här igen, vi har gjort ett avslut och där är jag nöjd. Vill inte ha något mer med den människan att göra och inte hon med oss! Så hade mer än gärna bara skitit i det, men det hänger ju ändå på en valps liv...

I helgen så väntar det en hel del. Både fredag och lördag är full bokade! :-D Kan till och med säga att det blir lite dricka i helgen också, eller lite och lite, men två dagars... :-P
På fredag så ska jag med en gammal klasskompis och dricka lite vin. :-D Ska bli hur kul som helst! Så länge sen vi träffades nu. Så tack så mycket för din inbjudan! Jätte snällt av dig!
På lördag så ska vi på äventyr med familjen Sellström och Backlund. :-D Åker iväg en sväng både till några gruvor, Tännforsen, Ristafallet och kanske något mer på vägen. Ska bli riktigt trevligt, skönt att komma bort en sväng! Och kvällen har vi bokat in att dricka lite vin och öl.

Så återkommer hur helgen slutar! Känns som att det blir en toppen helg åter igen!
Nu ska jag fortsätta att fundera hur man kan lösa allt på bästa sätt...

1 Anna:

skriven

Jag fattar inte riktigt, är det Pitbull i Tiken?

Ja då måste dom ju avliva den eller försöka sälja den till sverige.. Det är väl ingen skillnad på mamman el pappan? Finns det pitbull i så gör det ju varken från eller till eller? Varför lämnar inte N ut stamtavlan på hennes hund? Eran hund är ju bra nog så mycket mer värd än hennes plus att ingen skulle vilja ta hennes stamtavla. ha ha..

Nej, men hoppas att det löser sig :-P

Puss puss

Kommentera här: